canım burda sana ne yazabilirim bilemiyorum cesaret istemişsin ama ne için gitmek için mi kalmak için mi ha ne yapayım içinse buna sadece sen cevap verebilirsin bu konuda yorum yapamam.eşinin ilgisizliği aldatmadan sonra da devam ettimi?gitmene izin vermediğine göre düzelmiştir heralde diye düşündüm.bende aldatıldım 6 ay önce ispatladım.ama eşim eve gelemedi yüzüme bakamadı eve gelmek için benden izin istedi bende gel dedim(bu arada öss ye hazırlanan çocugum var)akşam geldi biz tv seyrediyorduk zili çaldı normalde kendi açar gözlerinde o suçluluğu gördüm bana yetti o günden sonra da osuçluluk duygusunu hiç gözünden indirtmedim yılbaşı akşamıda dahil çektiğim acıları hep onada yaşattım 6 ay içinde inanki acımı bile unuttulacak kadar zevk aldım ona acı vermekten o ise her seferde ayaklarıma kapandı hataydı dedi.neyse çok uzattım ben gitmedim çünkü ondan alacağım acım vardı içimde bırakıp gitsem hepsi içimde kalacaktı güven e gelince yok ama tekrarlarsa hatasını güvene ihtiyacım kalmayacağını biliyor ve ben ailemin yanında yaşayamazdım 18 yaşındaki çocuğumda istemezdi maaşım bi ev tutmaya yetmezdi,ve de çocuğumun geleceğiyle oynayamazdım(sınavı için)ben bunlar için kaldım "keşke deneseydim " dememek için. sende "gitmenin yada kalmanın artılarını eksileri "düşün karar ver diyebilirim sadece ben 18 yıllık evliyim ve severek evlendim