Nerede yaşıyorsunuz öncelikle?Yani 20..haftadan sonra kalp atışı dinlemekte neyin nesi..Nasıl bir sağlık ocağıdır orası ne saçma.
Bizim hemşire 16.haftadan sonra dinleriz demişti ki 17 falandı sanırım dinledik çok şükür.Şimdiye kadar 3 kez s.ocağında dinledik Allah ın izniyle.
Zaten artık 21 haftalık olmuşsunuz,gidersiniz dinlersiniz bu zamandan sonra.Hayırlısı olsun.
kocaeli darıcada yaşıyorum canım bende anlayamadım valla
ben sağlık ocağına hiç gitmedim tahliller için devlet ama kontrol için özel doktora gidiyorum kalp atışınıda herşeyini öğreniyorum bence sende orda bir devlet hastanesine git ben pek sağlık ocaklarına güvenmiyorum
ben sağlık ocağına hiç gitmedim tahliller için devlet ama kontrol için özel doktora gidiyorum kalp atışınıda herşeyini öğreniyorum bence sende orda bir devlet hastanesine git ben pek sağlık ocaklarına güvenmiyorum
ben anlayamadım konuyu çünkü arkadaşlar 7 haftalıkken gittiğim doktor bana kalp atışlarını dinletti ultrasonda da görünüyor daha farklı bi dinlememi var 20 haftaya bekletiyorlar?[/Q
ben de 7 haftalıkken dinlemeye başladım kalp atışlarını hala istediğim zaman inliyorum.. farklı bişey mi acaba bu? yoksa sağlık ocaklarının uygulaması mı?
hayırlı olsun bebeğiniz..
çok saçmaymış.. hadi sağlık ocağını geçtim doktorunuz kendisi dinletmesi gerek..hatta kendisinin merak etmesi gerek..çünkü kalp atış hızı ritmik olması çok önemli...
ben sağlık ocağına ayda bir gidiyorum ilk 16.haftada dinledim orada.. dokrotumda ise 6.haftadan beri dinliyorum..doktorunu değğiştir bence...
cnm bende kocaeli darıca da yaşıyorum.aynıyız senınle.çunku bende hala bebişimin kalbini bi kez olsun dınleyemedım.senın gıbı 20.haftamın dolmasını beklıyorum.sağlık ocağı aynı seyı söyledı ası ıcın gıttıgımde soracağım bakalım teklıf edeceğim dınlemeyı.çok ıstıyorum yaa.gıttıgım özel hastane de de böyle bır cıhaz yokmus nası bende anlamadım ama öyle dedı doktorum.bu arada boğaziçi hastanesıne gıdıyorum.ama ınsan çok merak edıyo ultasonda kalbı atıyo dıyor ama dınlemek de cok önemlı.o yuzden senı cok ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?