kizlar 2 yıllık evliyim birkaç gün sonra özel hastaneye muayeneye gideceğim bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı bir türlü
sizlere sorum hangi testler yapiliyor toplamda bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız acemiyim ilk defa gideceğim
ve hepsi bir günde bitiyor mu
Kan alınıyor, ultrasonla bakılıyor. Ekstra bir şey yok ilk etapta. Vajinal ultrasona karşı çıkmayın. Şimdiye kadar smear testi vermediyseniz onu da alsınlar. Bu testi düzenli olarak her sene vermekiz gerekiyor. Rahim ağzı kanserine karşı. Siz istemeden amh değerine bakmıyorlar. Bunu talep edin. Yumurta rezervinizi gösteren değer. Vitaminlerime de bakılmaksını istiyorum deyin. Özellikle d vitamini. Aklima gelenler şimdilik bunlar. Eşinizin ürolojiye muayene olmasi ve sperm vermesi gerekli. Yalnizca sizinle olmaz.
kizlar 2 yıllık evliyim birkaç gün sonra özel hastaneye muayeneye gideceğim bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı bir türlü
sizlere sorum hangi testler yapiliyor toplamda bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız acemiyim ilk defa gideceğim
ve hepsi bir günde bitiyor mu
Muhtemelen vajinal muayene, smear testi, kanda hormon testi, ihtimale karşı idrarda enfeksiyon testi yapilir. Rahim filmi istenebilir, eğer 1 yıldan uzun süredir korunmasız ilişkiye rağmen bebeğiniz olmuyorsa rahim filmini kesin ister. Eşinizden de sperm örneği istenecektir.
Muhtemelen vajinal muayene, smear testi, kanda hormon testi, ihtimale karşı idrarda enfeksiyon testi yapilir. Rahim filmi istenebilir, eğer 1 yıldan uzun süredir korunmasız ilişkiye rağmen bebeğiniz olmuyorsa rahim filmini kesin ister. Eşinizden de sperm örneği istenecektir.