Tam da bu konuyla ilgili bir yazı vardı elimde, düşündüm araştırdım arşivi kurcaladım dergiyi buldum geldim. Yazıyorum işinize yaraması için.
Dergiden olduğu için kaynak belirtmem gerekiyor sanırım, emek hırsızlığı olmasın, Evim dergisi Nisan 2014 sayısı- İndirim Takvimi başlığıyla yazılmış. Birebir yazmıyorum, özetliyorum.
Nisan: Yaz öncesi yazlık evler için birçok firma mutfak yenileme kampanyası yapıyor, mutfak yenilemek için bu ayı kullanabilirsiniz.
Mayıs: Anneler Günü sebebiyle pek çok elektrikli ev gerecini indirimde alabilirsiniz.
Haziran: Sıcaklar bastırmadan klima indirimi yapar pek çok firma demişler.
Temmuz: Temmuz ortasına doğru firmalar yazlık ürün stoğunu bitirmek için bahçe-balkon mobilyası ürünlerinde indirime giderler. Bunlardan faydalanabilirsiniz.
Ağustos: Sezonun son fırsatları diyerek plaj ürünleri indirimi yakalayabilirsiniz. Belki balayı çantasına doldurulacakları ekonomik olarak yakalayabilirsiniz böylece; terlik, plaj çantası, havlu, güneş korunma ürünleri vs.
Eylül: Okula dönüş ayı vesilesiyle çalışma ve çocuk odaları için kampanya düzenleniyormuş, sizin evliliğinize kadar yetişmez ama acil olmayan ihtiyaçlarınızı erteleyebilirsiniz belki

Ekim: Yazın kesin bittiği kışın göz kırptığı bu günlerde koltuk ve kanepe kampanyaları göze çarparmış.
Kasım: Evi boyamak ve tadilat için uygun zamanlar. Boya firmaları kış bitmeden köprüden önce son çıkış diye kampanya sunuyorlarmış.
Aralık: Yılbaşı süsleri, sofra aksesuarları, ve genel olarak ev süsleri için ayın ortasından itibaren ekonomi zamanıymış. Bana gereksiz bir bilgi gibi göründü :) Bu bilgi de benden balayı rezervasyonlarınız için aralık ve ocak aylarını takip edin, çok indirim var, ayın 15'ine kadar EtsTur'da %35'e varan indirim, AnıTur'da %50'ye varan indirim, bilmediğim bir zamana kadar MngTur'da, ve muhtemelen aklıma gelmeyen pek çok tur firmasında da indirimler var, gözardı etmeyin zaman erken demezseniz.
Ocak: Bunda da spor salonu demişler, yeni yıla hiç gitmeyeceğiniz spor salonuna dünya kadar para verip parasını da peşin ödeyebilirmişsiniz :)
Şubat: Yemek takımları, sofra aksesuarları, porselen ürünler vs. 14 Şubat'tan mütevellit böyle bir indirim olurmuş.
Mart: Genellikle çeyiz alışverişleri bu zamanda başlıyormuş o yüzden kampanyalar oluyormuş birçok markada.
Ben de kendi gözlemlerimi söyleyeyim o zaman. Ürünlerini beğendiğiniz markaların sosyal medya sayfalarını takip edin, indirimleri yakalamak için. Evliliği sizin gibi yakın olan arkadaşlarınızla iletişim ağı oluşturun, nerede indirim varmış, hangi ürün nerede daha çeşitle bulunur falan, arkadaşlarınız sizin için hafiye gibidirler. Bernardo'da çok uzun zamanlar boyunca indirim oluyor, indirim olmasa hediye çeki kampanyası oluyor sakın kampanyasız bir zamanında ürün almayın bir iki hafta bekleyin kampanyadan faydalanın
Ay yoruldum şimdilik bu kadar, mutluluklar :)