- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Kızlar merhabalar..
Çeyiz tamamlayayım diyorum annem yok sorabileceğim kimse de yok..
Netten bakayım dedim takım sandığı bile yazan olmuş yuh dedim ne alaka.. Adama tornavidayı ben niye alıcaksam
Kesin gerekli olan kullanışlı, sürekli kullanırım, çok pratik dediğiniz şeyleri yazar mısınız rica etsem..
Ve marka verir misiniz süpürge tencere ütü vs gibi performansı markaya göre değişen şeylerde..
Mesela tencereleri nasıl alayım.. Ütü o büyüklerden mi olmalı hani kazanlı mı diyorlar buharlı mı adı meydi bilemedim yoksa bildiğimiz ütüden farkı yok mu pek..
Fiyatı önemli değil çalışıp alıcam..
Size zahmet yazarsanız tecrübelerinizi ya da hazırlıklarınızı çok sevinirim..
Hele de yaşça büyükler büyük birinin gözünden çeyiz anlayışımı yazarsa ayrıca makbule geçer 
Şimdiden çok sağolun
Çeyiz tamamlayayım diyorum annem yok sorabileceğim kimse de yok..

Netten bakayım dedim takım sandığı bile yazan olmuş yuh dedim ne alaka.. Adama tornavidayı ben niye alıcaksam

Kesin gerekli olan kullanışlı, sürekli kullanırım, çok pratik dediğiniz şeyleri yazar mısınız rica etsem..
Ve marka verir misiniz süpürge tencere ütü vs gibi performansı markaya göre değişen şeylerde..
Mesela tencereleri nasıl alayım.. Ütü o büyüklerden mi olmalı hani kazanlı mı diyorlar buharlı mı adı meydi bilemedim yoksa bildiğimiz ütüden farkı yok mu pek..

Size zahmet yazarsanız tecrübelerinizi ya da hazırlıklarınızı çok sevinirim..

Şimdiden çok sağolun