Kızlar çeyizine hangi elektrik süpürgesini aldınız? Hangi özelliğinden dolayı?

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Kızlar elektrik süpürgesinde kararsız kaldım. Yardımlarınıza ihitiyacım var. Kullananlardan benim gibi elektrik süpürgesi alacaklara tavsiyeniz nelerdir? Hangi özelliklerine bakmak gerekiyor?

Elektrik süpürgesi en kararsız kaldığım ve en çok araştırma yaptığım bir şeydi. Öncelikle toz torbalı - torbasız- sulu sistem arasında bir seçim yap. Ben Miele aldım, toz torbalı bir model. Tercih etmemin nedeni torbasının kağıt vs. değil daha değişik bez gibi bir maddeden yapılmasıydı. Çekim gücü, çıkardığı ses vs. bunlar da önemli tabi. Ne istediğine karar verip bu yönde araştırma yaparsan eleyip daha çabuk karar verebilirsin.

canım çok teşekkür ederim yorumun için. arastırmalarım dyson un en ıyı oldugunu soyledı bana. ama ona ayıracak bır butcem yok. sessiz olmasını istiyorum. toz torbasız istiyorum ve emıs gucu kuvvetlı etrafa toz sacmayanlardan istiyorum. sizinki torbalıymıs galıba. ben torbasız direk haznesını bosaltabılecegım bır elektrık supurgesı dusunmustum.

canım çok teşekkür ederim yorumun için. arastırmalarım dyson un en ıyı oldugunu soyledı bana. ama ona ayıracak bır butcem yok. sessiz olmasını istiyorum. toz torbasız istiyorum ve emıs gucu kuvvetlı etrafa toz sacmayanlardan istiyorum. sizinki torbalıymıs galıba. ben torbasız direk haznesını bosaltabılecegım bır elektrık supurgesı dusunmustum.

bende henüz almadım ama torbasız olan makinelerin temizliği zor olur gibi geliyor bana :26:
torbalı olanların ne güzel dolunca cıkarır atarsın diğerinde makinenin haznesini güzelce temizlemek gerekiyo:26:
ben en cok bunu düşünerek toz torbalı alıcam :27:

tam benlık bır konu :) evde 3 adet elektrık suprgesı var bırı susuz fılıtrelı, bırı sulu ,bırı toz torbalı, bırde ihlas aldık :32:annemın ısrarı ıle ıclerınde temızlıgını begendıgım ıhlas ama cok agır ve hantal bır makına bırde fıyatı yuksek ama gercekten temızlıyor

Kızlar alacaksanız bir kere alın ama dyson alın. ben daha süpürmüyormuşum evi. halıları hem süpüyor hem fırçalıyor aşığım süpürgeme :54: bu süpürgeyi kullanmaya başlayalı hem daha az süpürge yapıyorum hem de evim geç tozlanıyor. ben kızım için alerji onaylı olduğu için tercih etmiştim. abimle düünümüz arası 40 gün onlar dyson aldılar ben pahalı buldum Arçelik aldım 5 sene önce pişman oldum keşke daha önce evlenirken alsaymışım diyorum şimdi.

ben de daha yeni aldım canım delongi toz torbasız aldım annem kullanıyor aynısını cok memnun.hem kolay boşalabiliyor hemde her yere sıgıyor ayrıca emiş gücü çok iyi öneririm:34:

$jhj1x.webp canım ben de çok araştırdım sordum soruşturdum. bana kullanan arkadaşlarım sulu ve torbasız almamam gerektiğini söyledi. bizde 20 senedir evde torbalı kullanıyoruz. bende bu süpürgeyi tercih ettim. 2000 motor gücü 300 emiş gücü vardı aldığım yerde de çalıştırdım sesi ve emiş gücü de gayet iyiydi. fiyatı da 210 tl.

Ben Philips aldım canım. Toz torbasız, doğa dostu, çekiş gücü iyi ve tabiki markasından ötürü tercih ettim. Babamda aynısını kullanıyor. Küçük ve hafif. Sadece dışarıya biraz fazla sıcak hava veriyor ve yukarıda bir arkadaşımız yorum yapmış torbalılar daha rahat diye bu fikre katılıyorum çünkü hazne çabuk doluyor, ikaz ışığı hemen yanmaya başlıyor. Her temizlikten sonra hazneyi boşaltmak gerekiyor. Evet iyi temizliyor olabilir ama kolayda olması çok önemli bence hele ki çalışan bayanlar için.

Eki Görüntüle 767334 canım ben de çok araştırdım sordum soruşturdum. bana kullanan arkadaşlarım sulu ve torbasız almamam gerektiğini söyledi. bizde 20 senedir evde torbalı kullanıyoruz. bende bu süpürgeyi tercih ettim. 2000 motor gücü 300 emiş gücü vardı aldığım yerde de çalıştırdım sesi ve emiş gücü de gayet iyiydi. fiyatı da 210 tl.

birkaç sene önce bu süpürgeye baktığımızı hatırladım, kullandınız mı hiç acaba? gerçi ses ve emiş iyi demişsiniz denemede, bakalım şimdi ne kadar fiyatı bir ara sorayım gördüğüm yerde:)
ekleme: şimdi baktım da zaten 3 ay öncesinin mesajıymış zam gelmemiştir herhalde :17:

Son düzenleme:
birkaç sene önce bu süpürgeye baktığımızı hatırladım, kullandınız mı hiç acaba? gerçi ses ve emiş iyi demişsiniz denemede, bakalım şimdi ne kadar fiyatı bir ara sorayım gördüğüm yerde:)
ekleme: şimdi baktım da zaten 3 ay öncesinin mesajıymış zam gelmemiştir herhalde :17:

canım çeyizde hiç kullanmadım henüz ama çok içime sindi:) geçen gün gördüm gene bir yerde aynı fiyattı zam gelmemiş

ben henüz almadım yakın zamanda dyson alacağım büyük ihtimal hem toz torbasız hemde 150 kat temiz hava çıkışı yaptığı gibi filtrede değişmiyor 5 yıl parça garantisi var phılıps maraton serilerinde parçalar filtreler zamanla yıpranıp değişiyorlamrış dyson uçak teknolojisinde kullanılam malzemelerle yapılıyor hattta öyle hızlı çekince yere düşmüyor satürnde inceledim hafifte ve satıcı kız tekmelememi söyledi tekmeledim düşürmneye çalıştım felan makine çok sağlam :)))))))))) test ettim onayladım 1000 tl ye gelen modellerinden alacağım kullananlar çok memnunlar

ben henüz almadım yakın zamanda dyson alacağım büyük ihtimal hem toz torbasız hemde 150 kat temiz hava çıkışı yaptığı gibi filtrede değişmiyor 5 yıl parça garantisi var phılıps maraton serilerinde parçalar filtreler zamanla yıpranıp değişiyorlamrış dyson uçak teknolojisinde kullanılam malzemelerle yapılıyor hattta öyle hızlı çekince yere düşmüyor satürnde inceledim hafifte ve satıcı kız tekmelememi söyledi tekmeledim düşürmneye çalıştım felan makine çok sağlam :)))))))))) test ettim onayladım 1000 tl ye gelen modellerinden alacağım kullananlar çok memnunlar

canım sen hangı modelını alacaksın dysonın?
sarı olanı 1000 tl. bende dysonın hayranıyım.:)

Bende torbalı alıcaktım öyle karar vermiştim hem kolay olur die ama annem torbalı alma tozu tekrar havaya veriyor dedi fikrimi değiştirdi

Bende beko hepa filitreli süpürge aldım bir kere denedim emiş gücü güzel temizlemesi biraz zor ama en azından hijyenik

Eklentiler

• 18.webp
    18.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 129

Bende phılpsh' ten dysona kaydım arkadaşlar, hemen hemen aynı parayı verecektim bari biraz daha fazla vereyim dyson alayım dedim, hangi modelini önerirsiniz?

DC37 ANİMAL TURBİNE

dyson_dc37-animal-turbine_-elektrikli-supurge_34075.webp

» MOTOR GÜCÜ (WATT)
:
1300 Watt ( Motor gücü cihazın ne kadar elektrik harcadığını gösterir. )
» TOZ HAZNESİ
:
2 lt
» HEPA FİLTRE
:
Var
» KABLO UZUNLUĞU
:
6.5 Metre
» BALL TEKNOLOJİSİ
:
Var
»
Sert zeminlerdeki inatçı kirler için,Alerji hastaları için uygundur. Polen, bakteri ve küf gibi mikroskobik alerjenleri yakalar.
»
Sert naylon kıllar ulaşılması zor alanlardaki hayvan tüyünü ve kiri temizlemek için yüksek hızda döner.Tutma yerinden kontrol edilebilen tek türbin başlık. Zemin türüne göre ayarlamak için yere eğilmenize gerek yok. Dönen fırça başlığı halılardaki kiri te
»
Ömür Boyu Kullanımlı Filtre,Merdiven aparatı,Kombinasyon uzun/ fırça aparatı

Bunu düşündüm, sizin önerebileceğiniz başka bir modeli var mı acaba?

Son düzenleme:

canım bende senın gıbı dysonun cok begenıp fıyatı nedenıyle alamıyanlardanım ddyson yerrıne phılıps marathon ergo ercıh ettm ııstersen bı arastr

Bende phılpsh' ten dysona kaydım arkadaşlar, hemen hemen aynı parayı verecektim bari biraz daha fazla vereyim dyson alayım dedim, hangi modelini önerirsiniz?

DC37 ANİMAL TURBİNE

Eki Görüntüle 1222096

» MOTOR GÜCÜ (WATT)
:
1300 Watt ( Motor gücü cihazın ne kadar elektrik harcadığını gösterir. )
» TOZ HAZNESİ
:
2 lt
» HEPA FİLTRE
:
Var
» KABLO UZUNLUĞU
:
6.5 Metre
» BALL TEKNOLOJİSİ
:
Var
»
Sert zeminlerdeki inatçı kirler için,Alerji hastaları için uygundur. Polen, bakteri ve küf gibi mikroskobik alerjenleri yakalar.
»
Sert naylon kıllar ulaşılması zor alanlardaki hayvan tüyünü ve kiri temizlemek için yüksek hızda döner.Tutma yerinden kontrol edilebilen tek türbin başlık. Zemin türüne göre ayarlamak için yere eğilmenize gerek yok. Dönen fırça başlığı halılardaki kiri te
»
Ömür Boyu Kullanımlı Filtre,Merdiven aparatı,Kombinasyon uzun/ fırça aparatı

Bunu düşündüm, sizin önerebileceğiniz başka bir modeli var mı acaba?

canım alcagım sıralarda bende dyson arastrdım bı satıcı 2bın kusurluk bı modelını almayacaksan dyson alma dedı ..
o yuzden phılıps marathon ergo tercıh ettm satıcı dysonun uygun fyatlı mdellerının dıgerlerıne gore daha kalıtesız oldugunu ve marka yayıılmaya basladıgı ıcınde uretımlerın eskı kalıtesıı kaybettıgını soledı gıdıp bı zemın uzerınde deneme kullandım ıkısınıde uzun surelı kullanım ıcın bısey dıyemem ama phılıps cok daha sessızdı cekıs guclerı zaten asagı yukarı aynı hemen anlaslcak bı olay degl senın terchn ama ergyu arastr derımm

71090-hero_R.jpg

71090 Vorticity Air
Emiş gücü yüksek , her türlü zeminde kolay kullanılabilen Vorticity Air , geniş toz haznesine sahip olup, bu hazneyi boşaltmak tektuş ile mümkündür.Esnek merdiven hortumu ile güç kaynağından 4,5 metre uzakta bile temizlik işlemini kusursuzca gerçekleştirebilirsiniz.
Model Numarası: 71090
AC4.jpg
t7140_spec.jpg

• Ürün Spesifikasyonu
  • Özellikler
  • Tüm zeminler için tek başlık:Vorticity
  • 300 Air watt emiş gücü
  • 4,8 litre toz haznesi kapasitesi
  • HEPA+HEPA:Hepa 12 egzos filtresi+Yıkanabilir Hepa Anti-Bakteriyel toz haznesi filtresi
  • Tek tuşla toz boşaltma özelliği
  • Teleskopik metal boru ( 1 metre)
  • Standart hortum+4,5 metreye uzayabilen esnek merdiven hortumu
  • bu benim süpürgem :)

Back
X