Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim yorumun için. arastırmalarım dyson un en ıyı oldugunu soyledı bana. ama ona ayıracak bır butcem yok. sessiz olmasını istiyorum. toz torbasız istiyorum ve emıs gucu kuvvetlı etrafa toz sacmayanlardan istiyorum. sizinki torbalıymıs galıba. ben torbasız direk haznesını bosaltabılecegım bır elektrık supurgesı dusunmustum.
Eki Görüntüle 767334 canım ben de çok araştırdım sordum soruşturdum. bana kullanan arkadaşlarım sulu ve torbasız almamam gerektiğini söyledi. bizde 20 senedir evde torbalı kullanıyoruz. bende bu süpürgeyi tercih ettim. 2000 motor gücü 300 emiş gücü vardı aldığım yerde de çalıştırdım sesi ve emiş gücü de gayet iyiydi. fiyatı da 210 tl.
birkaç sene önce bu süpürgeye baktığımızı hatırladım, kullandınız mı hiç acaba? gerçi ses ve emiş iyi demişsiniz denemede, bakalım şimdi ne kadar fiyatı bir ara sorayım gördüğüm yerde:)
ekleme: şimdi baktım da zaten 3 ay öncesinin mesajıymış zam gelmemiştir herhalde![]()
ben henüz almadım yakın zamanda dyson alacağım büyük ihtimal hem toz torbasız hemde 150 kat temiz hava çıkışı yaptığı gibi filtrede değişmiyor 5 yıl parça garantisi var phılıps maraton serilerinde parçalar filtreler zamanla yıpranıp değişiyorlamrış dyson uçak teknolojisinde kullanılam malzemelerle yapılıyor hattta öyle hızlı çekince yere düşmüyor satürnde inceledim hafifte ve satıcı kız tekmelememi söyledi tekmeledim düşürmneye çalıştım felan makine çok sağlam :)))))))))) test ettim onayladım 1000 tl ye gelen modellerinden alacağım kullananlar çok memnunlar
canım çok teşekkür ederim yorumun için. arastırmalarım dyson un en ıyı oldugunu soyledı bana. ama ona ayıracak bır butcem yok. sessiz olmasını istiyorum. toz torbasız istiyorum ve emıs gucu kuvvetlı etrafa toz sacmayanlardan istiyorum. sizinki torbalıymıs galıba. ben torbasız direk haznesını bosaltabılecegım bır elektrık supurgesı dusunmustum.
Bende phılpsh' ten dysona kaydım arkadaşlar, hemen hemen aynı parayı verecektim bari biraz daha fazla vereyim dyson alayım dedim, hangi modelini önerirsiniz?
DC37 ANİMAL TURBİNE
Eki Görüntüle 1222096
» MOTOR GÜCÜ (WATT)
:
1300 Watt ( Motor gücü cihazın ne kadar elektrik harcadığını gösterir. )
» TOZ HAZNESİ
:
2 lt
» HEPA FİLTRE
:
Var
» KABLO UZUNLUĞU
:
6.5 Metre
» BALL TEKNOLOJİSİ
:
Var
»
Sert zeminlerdeki inatçı kirler için,Alerji hastaları için uygundur. Polen, bakteri ve küf gibi mikroskobik alerjenleri yakalar.
»
Sert naylon kıllar ulaşılması zor alanlardaki hayvan tüyünü ve kiri temizlemek için yüksek hızda döner.Tutma yerinden kontrol edilebilen tek türbin başlık. Zemin türüne göre ayarlamak için yere eğilmenize gerek yok. Dönen fırça başlığı halılardaki kiri te
»
Ömür Boyu Kullanımlı Filtre,Merdiven aparatı,Kombinasyon uzun/ fırça aparatı
Bunu düşündüm, sizin önerebileceğiniz başka bir modeli var mı acaba?