Kızlar çeyizine hangi elektrik süpürgesini aldınız? Hangi özelliğinden dolayı?

canım alcagım sıralarda bende dyson arastrdım bı satıcı 2bın kusurluk bı modelını almayacaksan dyson alma dedı ..
o yuzden phılıps marathon ergo tercıh ettm satıcı dysonun uygun fyatlı mdellerının dıgerlerıne gore daha kalıtesız oldugunu ve marka yayıılmaya basladıgı ıcınde uretımlerın eskı kalıtesıı kaybettıgını soledı gıdıp bı zemın uzerınde deneme kullandım ıkısınıde uzun surelı kullanım ıcın bısey dıyemem ama phılıps cok daha sessızdı cekıs guclerı zaten asagı yukarı aynı hemen anlaslcak bı olay degl senın terchn ama ergyu arastr derımm

Öyle mi? Söylediğin iyi oldu canım, yok yaa ben kirada olacağım, kalkıp ta bir süpürgeye 2 bin küsür vermem abes olur zaten :)

Öyle mi? Söylediğin iyi oldu canım, yok yaa ben kirada olacağım, kalkıp ta bir süpürgeye 2 bin küsür vermem abes olur zaten :)

aynen bende oyle dusundum canım ergo o yuzden o fıyatta alabılcegım en ıyı makıne oldu dedıgın gıbı benımde kıra olacak :)

aynen bende oyle dusundum canım ergo o yuzden o fıyatta alabılcegım en ıyı makıne oldu dedıgın gıbı benımde kıra olacak :)

Bugün Teknosaya gittim canım hem dyson hemde philips hakkında bilgi aldım ve ben dyson da karar kıldım her iki yetkili temsilciden bilgi aldım en düşük modelinin bile piyasadaki bir çok süpürgeden iyi olduğunu söylediler ben dc33c origin plus modelini aldım umarım memnun kalırım :KK51:

kızlar dyson mu phılips ergo mu son olarak mayısta düğünüm var çok kararsızım ben de kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim

Kızlar selam,
şu süpürgeler hakkında hiç fkrim yok :(
su hazneli olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? tozu içinde hapsetmesi açısından daha iyi olur diye düşünmekteyim.

valla samsung almayın da ne alırsanız alın samgung direk 6 ayda çekmemeye başladı çöplük oldu ben de fakir aldım memnunum çok da güzel çekiyor durumum çok çok çok iyi olmadıkça o paraları vermem. ama sen bilirsin tabi canım...

valla samsung almayın da ne alırsanız alın samgung direk 6 ayda çekmemeye başladı çöplük oldu ben de fakir aldım memnunum çok da güzel çekiyor durumum çok çok çok iyi olmadıkça o paraları vermem. ama sen bilirsin tabi canım...

Ben de fakir aldim daha 1 ayi yeni dolacak gerci ama simdilik cok memnunuz kucuk bir modelini aldik cok sirin geziyor evde esimin bile hosuna gitti:) umarim uzun sure boyle guzel gider:)

Back
X