• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ciddi bi sorunla basbasayim

aman boşver eltin de sana laf yetiştirmesin çok da büyütülcek bişi değil yani ne yapayım diye kara kara düşündürecek bir durum oluşmamış

Eltiniz çok tehlikeli bir insan.
Kayınvalidenizin yaptığı çocukça bir oyun ama..
Eltinizin yaptığı tam bir kışkırtma..
Onun bu durumu kullanmadığı ne malum..
Sizi kayınvalidenize iyice düşman etmek var ucunda.
Bilinçli ya da bilinçsiz yaptığının sonucunda sadece bu olur.
Ben sizin yerinizde olsam daha fazla iş yapardım..
Daha fazla samimi olurdum..
Böylece kayınvalideniz yaptığından utanırdı belki..
Diğer türlü en kötü siz olacaksınız en sonunda..

gelinin biri kaynananın nabzını yokluyor diğer gelin nabza göre şerbetleri dağıtıyor enteresan eltilersiniz vesselam :KK70::KK70:

bence kayınvalideniz sizi gaza getirmeye çalışıyor:KK48:sen görde feyz al diye.bak o yapınca nasıl seviliyor bende yapayım bari diyeceğini düşünüyor ve her işini size yaptırmaya çalışıyor:KK43:gelmeyin bu oyunlara arkadaşım.sevgi de saygıda karşılıklıdır.sev beni seveyim seni.böyle oyunla,dalaverayla olmaz bu işler.kayın validen seni saf sandı herhalde.

Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin :KK43:
Eltinizin iyi bir insan olduğundan emin misiniz? Olayı bu derece tüm açıklığıyla anlatması bende hiç iyi bi imaj uyandırmadı.

Kaynanam beğensin diye iş yapamam, gaza gelmem. Kim ne düşünürse düşünsün. Bildiğimi okurum. Beni seven böyle sever, sevmeyen de sevmesin. Kimseyi sevmek zorunda olmadığım gibi kimse de beni sevmek zorunda değil.:63:

Kadina bak ya samimi olmak icin eltinize evimdeki tum islere kosusturursun demis...
Sen evinin isini yapmaz isen senden kotusu olmaz desene kardesim...
Yahu bende sunu anlamis degilim...
Her gelin kv sine hizmet icin mi evlenmek zorundadir arkadaslar ???
Eli ayagi tutuyorsa kendi islerini kendisi yapsin...
Ben kv dem ile karsilikli dairelerde oturuyoruz...
Tamam ilk baslarda yardimci oldum ama abartmadan simdi 5 aylik bir oglum var sadece onunla ilgileniyorum...
Sagolsun kendi ev islerini kendisi yapiyor ve benim bayram temizligimi bile yapti...
Halilarimla koltuklaima kadar sildi heryerimi...
Ben anca dolaplari duzenleyebildim...
Oglum herseyden daha onemli benim icin ♥

Benim kayınvalidem de beni sevmez ama ben takmam. Gitmem gerektiğinde gider oturur gelirim hiç muhatap olmam nasılsın iyi misin? Hadi Allah sağlık versin :) Eltimle oturuyor hatta ve gittiğimde otururum kalkmam yerimden. He ister diğer eltilerimle sarmaş dolaş olsun hiiiiiççççç sıkıntı yok. :) ama arkadaşım eltilerime de asla sırrımı verme....bunu da bir düşünmelisin bence...

Eltiniz size kotu niyetli gelmeyebilir ve belki gercekten de degil, bilemeyiz.
Yalniz onlar altli ustlu oturuyor, sen baska bir sehirdesin.
eltiniz, kayinvalidenizle her zaman iyi gecinmek zorunda mutlu olabilmek için.
Yani tercih etmek zorunda kalsa emin olun kayinvalidenizi seçer.
o yüzden ona cok fazla guvenmeyin bu tarz konularda. Açık vermemeye calissaniz iyi olur.

Güle oynaya geçmesi gereken Bayram zamanları da ne kasıntı oldu yahu!şimdiden milleti bi sıkıntı sarmış.Ben sizdeki ciddi sorunu anlayamadım yalnız.git elini öp gel.komik bir kayınvalideniz ama tehlikeli bir eltiniz var bence

Sorun olarak görmeyin bunu bence,herkes ne sorunlarla uğraşıyor tınnn deyin geçin.k.valdeniz sizi eltinizle kıskandırmaya çalışıyor bu apaçık ortada,bırakın onlar birbirlerini iltifatlara boğsunlar,kenara çekilip gülümseyin,umursamadığınızı gördükçe daha da sinir olurlar.GÖRMEZDEN GELİN,EN GÜZEL CEVAP...Arada ben kötü gelinim beceremiyorum sana iltifat etmeyi,yapay olamıyorum ne yapalım anne deyiver geç:)))

bence kayınvalideniz sizi gaza getirmeye çalışıyor:KK48:sen görde feyz al diye.bak o yapınca nasıl seviliyor bende yapayım bari diyeceğini düşünüyor ve her işini size yaptırmaya çalışıyor:KK43:gelmeyin bu oyunlara arkadaşım.sevgi de saygıda karşılıklıdır.sev beni seveyim seni.böyle oyunla,dalaverayla olmaz bu işler.kayın validen seni saf sandı herhalde.
Bencede sagolun

Benim kayınvalidem de beni sevmez ama ben takmam. Gitmem gerektiğinde gider oturur gelirim hiç muhatap olmam nasılsın iyi misin? Hadi Allah sağlık versin :) Eltimle oturuyor hatta ve gittiğimde otururum kalkmam yerimden. He ister diğer eltilerimle sarmaş dolaş olsun hiiiiiççççç sıkıntı yok. :) ama arkadaşım eltilerime de asla sırrımı verme....bunu da bir düşünmelisin bence...
Ozelimi iimseye anlatmam zaten sagolun :)

Kaynanam beğensin diye iş yapamam, gaza gelmem. Kim ne düşünürse düşünsün. Bildiğimi okurum. Beni seven böyle sever, sevmeyen de sevmesin. Kimseyi sevmek zorunda olmadığım gibi kimse de beni sevmek zorunda değil.:63:
Tamda boyle biri oldugum icin bebden nefret ediyor :)

Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin :KK43:

Birincisi eltin hiç güvenilecek birisi değil. Laf taşıyor. Aranızı açmış resmen. Bugün ona yapan yarın sana yapar. İkincisi anlattığı doğruysa kv de işe yaramaz. Üçücüsü kv biraz cin fikirliyse, belki eltini çalıştırmak istemiştir, ya da sizi çaktırmadan rekabete sokarak kendine daha iyi davranılmasını sağlamaya çalışmıştır.

Back
X