- 27 Nisan 2012
- 15.738
- 18.921
- 498
- Konu Sahibi simaytanem
ohhhh ne güzel :)
sende evet yaa maşallah size falan de inadına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam :)ohhhh ne güzel :)
Eltinizin iyi bir insan olduğundan emin misiniz? Olayı bu derece tüm açıklığıyla anlatması bende hiç iyi bi imaj uyandırmadı.Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin![]()
aynen canım.sen saygında kusur etme.gerisini boşverKaynanam beğensin diye iş yapamam, gaza gelmem. Kim ne düşünürse düşünsün. Bildiğimi okurum. Beni seven böyle sever, sevmeyen de sevmesin. Kimseyi sevmek zorunda olmadığım gibi kimse de beni sevmek zorunda değil.![]()
Dogru soyluyosunuz :)gelinin biri kaynananın nabzını yokluyor diğer gelin nabza göre şerbetleri dağıtıyor enteresan eltilersiniz vesselam![]()
Bencede sagolunbence kayınvalideniz sizi gaza getirmeye çalışıyorsen görde feyz al diye.bak o yapınca nasıl seviliyor bende yapayım bari diyeceğini düşünüyor ve her işini size yaptırmaya çalışıyor
gelmeyin bu oyunlara arkadaşım.sevgi de saygıda karşılıklıdır.sev beni seveyim seni.böyle oyunla,dalaverayla olmaz bu işler.kayın validen seni saf sandı herhalde.
Ozelimi iimseye anlatmam zaten sagolun :)Benim kayınvalidem de beni sevmez ama ben takmam. Gitmem gerektiğinde gider oturur gelirim hiç muhatap olmam nasılsın iyi misin? Hadi Allah sağlık versin :) Eltimle oturuyor hatta ve gittiğimde otururum kalkmam yerimden. He ister diğer eltilerimle sarmaş dolaş olsun hiiiiiççççç sıkıntı yok. :) ama arkadaşım eltilerime de asla sırrımı verme....bunu da bir düşünmelisin bence...
Tamda boyle biri oldugum icin bebden nefret ediyor :)Kaynanam beğensin diye iş yapamam, gaza gelmem. Kim ne düşünürse düşünsün. Bildiğimi okurum. Beni seven böyle sever, sevmeyen de sevmesin. Kimseyi sevmek zorunda olmadığım gibi kimse de beni sevmek zorunda değil.![]()
Bu aksam kv. Gidicegiz bayram icin. Az önce eltimle mesajlastim eltim kv altli üstlü oturuyor. Kv eltime aynen şöyle demiş 'x (ben) gelince onun yanında bana annecim falan de her işe kosustur bende ah kızım bütün işlerimi yapıyorsun falan diyeyim ldemis. Birde cok samimi olalim demis. Sanırım beni kıskandırma amacinda . Bu arada eltim cok iyidir aramizda cok iyi ben nabız nasil diye sorunca oda anlatti . Ben napicam simdi lütfen akıl verin![]()