- 14 Mart 2021
- 236
- 74
- 48
- 25
- Konu Sahibi Eylul lina
-
Yaaa ne güzel maşAllahh darısı bana inşAllah. Bakalım olumsuz sonuc alan cok var yaa korktumHamdolsun ilk denemede gebe kaldım. Son kontrolümde 2 senedir var olan kistte kaybolmuş hatta
Hamdolsun ilk denemede gebe kaldım. Son kontrolümde 2 senedir var olan kistte kaybolmuş h
Bir de sizin amh kaçtı acaba birde kistiniz kaç cm diİnşallah sağlıkla kolaylıkla afiyetle nasip olur size de
Merhaba benim sizin yazdiginiz seylerin aynisini bende yasiyorum cikolata kisti sprem azligi tek farkimiz benim sol yumurtaligimdada polikistik over varÇikolata kisti olup tüp bebekte olumlu sonuç alan var mı ? Amh 2.40 kistim sağda 4 cm 25 yaşındayım doktorum ameliyat önermedi amh daha cok düşer diye çok tedavi denedik ama olmadı 5 senedir 6 ay daha süre verdi olmazsa tüp bebek dedi ama sonuç alamam diyede korkuyorum rahim filmim temiz çıktı eşimin ileri spermi az çıktı
En son 2 tane 2 cm vardı dipdibe. Amh pco olduğum için 8 civarı çıkıyodu ama 5te gördüğüm oldu değişik açıkçası benim durumum kistik bi yapı vardı yani yumurtalarımda ekstradanBir de sizin amh kaçtı acaba birde kistiniz kaç cm di
Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşAllah. Doktor eşime keçi boynuzu özü yemesini söyledi bende omega3 d vitamini folik asit falan alıp kullanıcam siz doktora gittiniz mi size ne dediMerhaba benim sizin yazdiginiz seylerin aynisini bende yasiyorum cikolata kisti sprem azligi tek farkimiz benim sol yumurtaligimdada polikistik over var
Anladımmm cok sevindim sizin adınızaEn son 2 tane 2 cm vardı dipdibe. Amh pco olduğum için 8 civarı çıkıyodu ama 5te gördüğüm oldu değişik açıkçası benim durumum kistik bi yapı vardı yani yumurtalarımda ekstradan
Evet gittik ama uzerinden bi kac ay gecti tekrar gitmeyi dusunuyoruz sonrasinda zeynep kamilde tedaviye baslamayi dusunuyorumRabbim en kısa zamanda nasip eder inşAllah. Doktor eşime keçi boynuzu özü yemesini söyledi bende omega3 d vitamini folik asit falan alıp kullanıcam siz doktora gittiniz mi size ne dedi
Çok sevindimmm peki sizden bir şey rica etsem neler yaptınız tüp bebek öncesi yani nasıl hazırlandınız nelere dikkat ettiniz anlatabilir misiniz?Benim çift taraflı çikolata kistim var 2 cm. Amh değerim de 1.11 ilk denemede gebe kalabildim tüp bebekle
Evett bende umutlandımm Rabbim inşAllah sanada nasip eder çikolata kisti gerçekten cok belalı bir şey ya umarım güzel haberler alabiliriz.Merhaba, benim de sol tarafta çikolata kistlerim var 2şer 3er cm boyutlarındaymış. HSG çekildi, solda hafif yapışıklık var. AMH 1,54 olduğu için doktor ameliyat yapmak istemedi. Bu ay aşılama yaptırdık ama hiç umutlu değiliz, önümüzdeki ay tüp bebek başlayacağız. Tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanan iki arkadaşı görünce mutlu oldum, umut var demek ki diyorum... Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi :)
Çikolata kisti olup tüp bebekte olumlu sonuç alan var mı ? Amh 2.40 kistim sağda 4 cm 25 yaşındayım doktorum ameliyat önermedi amh daha cok düşer diye çok tedavi denedik ama olmadı 5 senedir 6 ay daha süre verdi olmazsa tüp bebek dedi ama sonuç alamam diyede korkuyorum rahim filmim temiz çıktı eşimin ileri spermi az çıktı
Kistiniz tek taraflı mı çift mi. Benim de sol da var sağdan normal gebelik için zorluyorum.Aynı durumla basladık biz senelerce bekledik sadece bende kist vardı eşimde sorun yoktu pozitif aldık canım kese görmeye bugün gidicem bir şey görmedim daha
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn. Nerde yaptırdınız tüp bebeğiAynı durumla basladık biz senelerce bekledik sadece bende kist vardı eşimde sorun yoktu pozitif aldık canım kese görmeye bugün gidicem bir şey görmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?