Kızlar çıldırmak üzereyim:(

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
475
53
merhaba kk sevgili üyeleri,

Hastane ve doktor bulamamaktan kafayı sıyırmak üzereyim bu ikinci Doğumum ve sezeryan ilkin de bir doktorla başladım ve devam ettim gayet güzeldi herşey.( şuan çok pahalı gidemiyorum)

Ama bu sefer ki hamileliğim kabus gibi... istanbul Yenibosna da ki Nisa da başladı çok pahalı diye bıraktım sonra Bahçelievler devlet hastanesine gittim sonra beğenmedim Cerrahpaşa'ya geçtim orası uzak kaldı gidemedim. Tekrar Bahçelievler devlete gittim iki gündür gidiyorum birinde randevusuz bakmadılar bugün doktor çıktı dediler sinirden deliye döndüm.devlette yapamayacağımı anladım artık

Bana bu civarda Bahçelievler Bağcılar buralara yakın iyi bir doktor ve hastane ama fiyatı çok uçuk olmasın lütfen bir akıl verin gittiğiniz yerlerden memnun musunuz ??

Medipol Sefaköy fiyatları gayet uygun ve doktorları da iyi diye biliyorum. Ulaşımda sıkıntı yaşamazsanız bir bakmanızı tavsiye ederim.

Ben devlet hastanesine gittim 7 aydan itibaren medipol vatan a gittimson ay medipol bagcilara gidip dogumu orada yaptim
Vatanda galiba 20 tl odedim
Ama bagcilar pahaliydi
Kucuk hastaneleri daha ucuz

İnternetden doktor eray balcan a bakın derim. Güneşli de bi hastanede ama hangisi unuttum. Memnun kalırsınız eminim. Fiyatları da uygundu. Ben anadolu yakasına taşındım. Gidemiyorum malesef kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…