Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar cinsiyet 12. Haftada kesin net öğrenen Oldumu
Kızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım
12+0da belli oldu. Erkekti bizim yanılma da olmadı. Ben kolay kolay yanılmam dedi doktorumuz. Zaten fetal dna testi de 1 hafta sonra sonuç verdi doğru çıktı. Ama doktorunuzun bu konuda tecrübeli ve usg makinesinin çok iyi olması gerek. Devletteki makinelere 16. Haftaları bulabiliyor. Devletteki doktorlar risk almak istemiyorlar daha önce söyleyip bir değişimde problem yaşamaktansa kesinleşinceye kadar bekliyolar.
Kızlar nasılsınz 12. Haftada kesin net sonuç alan varmı yanılmayan çok merak edyorum veya önce erkek vs kız deyip yanılma Oldumu başına gelen varmı anlatırmısınız kızlarım
Yani doktor uzman ve ultrason cihazı iyiyse yanılma olmaz ben doktoruma sormuştum yanılma payını yüzde kaç kız diye yüzde yüz kız demişti erkek olursa geri alacağım demişti hatta devlete de görmemiştim hiç güvenmediğim için ve cinsiyet söylemedikleri için
Yani doktor uzman ve ultrason cihazı iyiyse yanılma olmaz ben doktoruma sormuştum yanılma payını yüzde kaç kız diye yüzde yüz kız demişti erkek olursa geri alacağım demişti hatta devlete de görmemiştim hiç güvenmediğim için ve cinsiyet söylemedikleri için