Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir miziniz rica etsem

melike156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
505
353
53
Selam kızlar.. şuan 13+5 hamileyim... 13. Haftamda 2li test yapıldı onun görüntüsünü atıyorum birde 10 haftalık görüntü var.. doktor daha erken dedi ve 1 ay sonra gideceğim.. burda anlayan arkadaşlar varmış rica etsem bana da yorum yapar mısınız.. insan merak ediyor işte.. anlarsınız beni

Canım bebiş tam dönerken çekmiş biri yan duruyor biri tam sırt . Üsttekinde dikkat et kulağı çıkmış yan resmen.

Doktorum bir şey demedi kızlar erken daha dedi.. ikili testi yapan bayan ise kız mı desem ama daha erken dedi.. acaaba niye öyle dedi.. bende merak içindeyimmmm

Kemik yapısı duruşu falan bazı doktoelar anlıyorlarmış nedir acaba çok merak ediyorum

Bence kiz. Hem kiz gbi duruyor nub goremedm hemde kizsa eger gec soyluyolar cnsiyeti eminnolmak icin. Benm oglum 13. Haftada pipiyi gostermisti

Belirtilere de inanmıyorum herkes bişeyler söylüyor kafam karıştı. Kimisi kız belirtiisi yaşamış erkek olmuş kimisi erkek belirtiisiyle kız bebek olmuş.. hayırlısu artık

Canim kimisi ikili testteki serbest betahcg 50 nin altindaysa erkek olurmus diye yazmış seninki kac :) dogruluk payi varmi gerçekten merak ediyorum

Canim kimisi ikili testteki serbest betahcg 50 nin altindaysa erkek olurmus diye yazmış seninki kac :) dogruluk payi varmi gerçekten merak ediyorum
serbest bhcg değerim 24 canım. 13.haftada yaptırdım ikili testi bunun etkisi olabilir mi

Hayurlısı olsun ama bizim 12. haftada belli olmuştu erkek olduğu 13'te göremediyse kız olabilir kızlarda genelde dhaa gec belli oluyor tabi bu bir tahmin:) duruşundan da görememiş olabilir sağlıkla hayırlısı olsunn

serbest bhcg değerim 24 canım. 13.haftada yaptırdım ikili testi bunun etkisi olabilir mi
Bilmiyorum ki canim olabilir belki bidaha doktora nezaman gidiceksin gerçekten çok merak ettim bende inşallah gosterirde ogrenirsin 13 haftada erkek olsa belli olur diyolar tabiki bebis gosterirse bizimde komsunun oglu olucak ama gostermedigi icin 6.ayda ogrenmisler kizlarda kendini gostermiyo diyolar hayirli saglikli olsunda onemli degil ama insan illa merak ediyor

daha erkenn doktorlar bile kesin söleyemezken biz hiç bilemeyiz ki cnm ama hissiyatımı söliyim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…