Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geliyo ama hayırlısı olur inşallahErkek gibi geldi ama anlamam çok![]()
Gaz sıkıntısını arada yaşıyorum çevremdeki gaz problemi yaşayan herkesinde de oğlu oldu kızımda resme kombi açtırmazdım şuan kat kat giyiniyorum bide kızımı halen emziriyorum ondan mi bilemem ama çok yorgun oluyorumGaz ve bulanti olmaması bende de vardı. Hatta cok nadir bulandi midem genel olarak. Kramplar hep vardı ilk aylarda ve ayaklarım çok üşüyordu. Erkek benim bebeğim
Aminnn inşallah teşekkür ederimBende pek anlamam ama fotoğrafı açmadan erkek geçti içimden. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Nub nedir bilmiyorum ama 8 haftalık ultrason karındanNub görünmüyor ki tahmin yapmak çok zor.
Num cinsel organının görünmesi.. Cinsel organına göre yorum yapılır. Daha çok küçük .. kese bakarsak kese yuvarlak kız derim.. Ama önemli olan nub canım.. Sağlıkla doğsunNub nedir bilmiyorum ama 8 haftalık ultrason karından
TeşekkürlerNum cinsel organının görünmesi.. Cinsel organına göre yorum yapılır. Daha çok küçük .. kese bakarsak kese yuvarlak kız derim.. Ama önemli olan nub canım.. Sağlıkla doğsun![]()
Bende bu sekildeydim canim belirtilerimiz benzermiş inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versinGaz sıkıntısını arada yaşıyorum çevremdeki gaz problemi yaşayan herkesinde de oğlu oldu kızımda resme kombi açtırmazdım şuan kat kat giyiniyorum bide kızımı halen emziriyorum ondan mi bilemem ama çok yorgun oluyorum
Amin inşallahBende bu sekildeydim canim belirtilerimiz benzermiş inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versin![]()
Bana bakarmısınNub görünmüyor ki tahmin yapmak çok zor.