Kızlar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?

Electus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
423
334
33
Sabah bulantım yok , çok fazla gaz oluşuyor, ve aşırı sağ tarafıma kramplar giriyor

Eklentiler

• 20201030_103123.webp
    20201030_103123.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 73
Gaz ve bulanti olmaması bende de vardı. Hatta cok nadir bulandi midem genel olarak. Kramplar hep vardı ilk aylarda ve ayaklarım çok üşüyordu. Erkek benim bebeğim

Gaz ve bulanti olmaması bende de vardı. Hatta cok nadir bulandi midem genel olarak. Kramplar hep vardı ilk aylarda ve ayaklarım çok üşüyordu. Erkek benim bebeğim
Gaz sıkıntısını arada yaşıyorum çevremdeki gaz problemi yaşayan herkesinde de oğlu oldu kızımda resme kombi açtırmazdım şuan kat kat giyiniyorum bide kızımı halen emziriyorum ondan mi bilemem ama çok yorgun oluyorum

Bende pek anlamam ama fotoğrafı açmadan erkek geçti içimden. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤗

Nub görünmüyor ki tahmin yapmak çok zor.

Bir de bulantı kişiden kişiye değişir. Ben doğum olana kadar kustum. Her sabah bulantılarla öğürmelerle kalkardım. Serum bile yedim.. Oğlum oldu (şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin) Ama sağ kasıkta batla oluyorsa erkek olabilir çünkü benim de sağ taraftaydı bebeğim

Nub nedir bilmiyorum ama 8 haftalık ultrason karından
Num cinsel organının görünmesi.. Cinsel organına göre yorum yapılır. Daha çok küçük .. kese bakarsak kese yuvarlak kız derim.. Ama önemli olan nub canım.. Sağlıkla doğsun 🤗

Gaz sıkıntısını arada yaşıyorum çevremdeki gaz problemi yaşayan herkesinde de oğlu oldu kızımda resme kombi açtırmazdım şuan kat kat giyiniyorum bide kızımı halen emziriyorum ondan mi bilemem ama çok yorgun oluyorum
Bende bu sekildeydim canim belirtilerimiz benzermiş inşallah Allah gönlüne göre hayırlısını versin 🤗

Back
X