- Konu Sahibi Amasyali05
-
12 hafta canm:)Nub net değil ama erkeğe benzettim ben kaç hafta burda
2 . resimden mi anladın ?
2 . resimden mi anladın ?
12 gün sonra soleyecek Dr bakalım hayırlısı tsk ederim cvbiniz için :)
Bacak arasına takılma Can'ım o haftada kızlarda çıkıntı oluyor benim kızda adeta bir pipi vardı. Ama bebeğin kafası solda bence erkek gibi12 hafta canm:)
Çok merak ediorum neye göre cinsiyetini anlio sunuz keşke bende anlasamBacak arasına takılma Can'ım o haftada kızlarda çıkıntı oluyor benim kızda adeta bir pipi vardı. Ama bebeğin kafası solda bence erkek gibi
Ben de anlamiyorum işte nasıl anliyosunuz bi bilsemBacak arasına takılma Can'ım o haftada kızlarda çıkıntı oluyor benim kızda adeta bir pipi vardı. Ama bebeğin kafası solda bence erkek gibi
Çok merak ediorum neye göre cinsiyetini anlio sunuz keşke bende anlasam
Bebeklerde 11 12 13 haftalarda genitak kısımda bi tür çıkıntı oluyor bu çıkıntı bebeğin bel kemiğine paralelse Bebek kız 35 derece ve üzeri dikse Bebek erkek oluyor. Bu bir teori ama gününüzde erken cinsiyet bakan çoğu Dr bu yöntemi kullanıyor .Ben de anlamiyorum işte nasıl anliyosunuz bi bilsem
Çok gusel yaa ilk defa duydum bakalım bende cinsiyet dediğiniz gibi çıkacak mı :)Bebeklerde 11 12 13 haftalarda genitak kısımda bi tür çıkıntı oluyor bu çıkıntı bebeğin bel kemiğine paralelse Bebek kız 35 derece ve üzeri dikse Bebek erkek oluyor. Bu bir teori ama gününüzde erken cinsiyet bakan çoğu Dr bu yöntemi kullanıyor .
Kesin sonuç vermiyor ultrason resmî bazen yanıltıcı olabiliyor ama büyük olasılık tutuyor tahminlerÇok gusel yaa ilk defa duydum bakalım bende cinsiyet dediğiniz gibi çıkacak mı :)
Bakalım hayırlısı heyecanla bekliorum artık.. sizin bebeğiniz kız galiba nasıl gidio hamilelik ?Kesin sonuç vermiyor ultrason resmî bazen yanıltıcı olabiliyor ama büyük olasılık tutuyor tahminler
Evet canım kızBakalım hayırlısı heyecanla bekliorum artık.. sizin bebeğiniz kız galiba nasıl gidio hamilelik ?
Ayyy sağlıkla kucağına alırsın inş :) o bel ağrısı bende de çok oluo malesef inş biran önce geçer agrimiz yaaEvet canım kızbol bel ağrılı geçiyor malesef biraz sıkıntılı bir gebelik plesentam aşağıda çıksın diye dua ediyorum
Hımm bakalım hayırlısı artık cnm :)Erkek bence.çıkık duruyo
Hayırlısı cnm.. valla ağzımda tuhaf bi tat var ama sürekli olmuo suratım da sivilceler de çıkmaya başladı şişlik var karnım da değişiklik olarak onun haricinde çok şükür bi sıkıntım yok cnm :)konu sahibi arkadaşım bana da kız gibi geldi.. ağzında hiç garip bi tat oldu mu hamilelik boyunca? sivilce hiç çıktı mı yüzünde?ya da vücudunda başka herhangi bi değişiklik var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?