canım bence var gibi inşallah vardırrrEvet kaset testin algısı düşük inşallah hamiledir hamile duası kabul olur derler bizi duanda unutma lütfen lekelenmem var bugün yaptım bilmiyorum sanki var gibi bakarmisin
Çizgi göremedim canım. Regle kaç gün var. İnşallah en kısa zamanda Allah'ım gönlüne göre verirEvet kaset testin algısı düşük inşallah hamiledir hamile duası kabul olur derler bizi duanda unutma lütfen lekelenmem var bugün yaptım bilmiyorum sanki var gibi bakarmisin
Bilmiyorum kendim olunca nötr oluyorum 2 düşükten sonra lekelenme sürekli korkutuyor dündü adet günüm peçeteye siliyorum artacak diye korkuyorumcanım bence var gibi inşallah vardırrr
Dündü canım lekelenmem var amin inşallah sabah yaptım leke varkenÇizgi göremedim canım. Regle kaç gün var. İnşallah en kısa zamanda Allah'ım gönlüne göre verir
Anladım canım regl 1 gün geçmişse daha net bir çizgi beklenir erken gebelikte. En kısa zamanda çizgi çizgiyi görürsün inşallahDündü canım lekelenmem var amin inşallah sabah yaptım leke varken
Normal test erken gebelik test almadım bakalım nasip artmassa kan alma kiti çıkmış onu yapacamAnladım canım regl 1 gün geçmişse daha net bir çizgi beklenir erken gebelikte. En kısa zamanda çizgi çizgiyi görürsün inşallah
inşallah vardır cnm sağlıkla kucagına al inşallahDündü canım lekelenmem var amin inşallah sabah yaptım leke varken
laboquıck markaHangi marka olur
Güzel marka. Kuruma çizgisi de göstermez. Ben reglden 5 gün önce yaptım çıkmadı ama benim geç döllenme oldu. Regl günü silik bir çizgiyle öğrendim. Yalancı pozitif çıkarmaz çok hafif varsa bişeyler vardır. Ya kan ver yada erken gebelik testi yap canım koyulaşma takibi yap.laboquıck marka
canım kafamı ne karıştırdı biliyo musun ben daha nugün aldım testleri denemk için ovu testi yaptım ondada hafif pembe ikinci çizgi varGüzel marka. Kuruma çizgisi de göstermez. Ben reglden 5 gün önce yaptım çıkmadı ama benim geç döllenme oldu. Regl günü silik bir çizgiyle öğrendim. Yalancı pozitif çıkarmaz çok hafif varsa bişeyler vardır. Ya kan ver yada erken gebelik testi yap canım koyulaşma takibi yap.
ama gebelik testindede çokk çok hafif kör edercesine bi çizgi varGüzel marka. Kuruma çizgisi de göstermez. Ben reglden 5 gün önce yaptım çıkmadı ama benim geç döllenme oldu. Regl günü silik bir çizgiyle öğrendim. Yalancı pozitif çıkarmaz çok hafif varsa bişeyler vardır. Ya kan ver yada erken gebelik testi yap canım koyulaşma takibi yap.
Ovulasyonda olur zaten ikinci çizgicanım kafamı ne karıştırdı biliyo musun ben daha nugün aldım testleri denemk için ovu testi yaptım ondada hafif pembe ikinci çizgi var
ama öyle kopkoyu renk değil açık renk bide adetime 9 gün var ben adetten bir hafta sonra yumurtlamıştımOvulasyonda olur zaten ikinci çizgi
yarın sabah yine yapayımcanım kafamı ne karıştırdı biliyo musun ben daha nugün aldım testleri denemk için ovu testi yaptım ondada hafif pembe ikinci çizgi var
Elinde bir kaç tane gebelik testi varsa koyulaşmayı takip edebilirsin giderek köyü olursa kan ver canımama öyle kopkoyu renk değil açık renk bide adetime 9 gün var ben adetten bir hafta sonra yumurtlamıştım
Ben de göremedim ama daha cok erken belki ilerleyen günlerde olur :)Canım ben göremedim ama başka arkadaşlarda baksın inşallah vardır
Elinde bir kaç tane gebelik testi varsa koyulaşmayı takip edebilirsin giderek köyü olursa kan ver canım
Yine silik bir çizgi. Canım bişeyler var bence bir kaç gün bekle kan ver
canım var mı diyosun silik çizgi ben yok zannettimmmYine silik bir çizgi. Canım bişeyler var bence bir kaç gün bekle kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?