Yok canım
Canım ben göremedim ama başka arkadaşlarda baksın inşallah vardırsağol cnm bana var gibi geliyo yada delirdim:)
cnm bakcam diye kör oldum bende zaten demekki yokCanım ben göremedim ama başka arkadaşlarda baksın inşallah vardır
yok galibaCanım ben göremedim ama başka arkadaşlarda baksın inşallah vardır
Eğer gözlerim yanilmiyosa var gibi sanki çizgiadete 9 gün var sürekli uyukluyorum
bende saatlerdir bakıyorum var gibi geliyo amaEğer gözlerim yanilmiyosa var gibi sanki çizgi
aşırı silik amaEğer gözlerim yanilmiyosa var gibi sanki çizgi
Cok silik ondan canım erken gebelik testi alsanabende saatlerdir bakıyorum var gibi geliyo ama
canım bu ovulasyon testinin yanında hediye geldi bunlar erken olmuyor muÇok aşırı silik var canım. Kaset test yerine erken gebelik testi yaparsan daha net çıkabilir
ay çok heycanlandım şimdi sabah erken gebelik alıyım ilk işCok silik ondan canım erken gebelik testi alsana
Erken olmuyor. Hangi markacanım bu ovulasyon testinin yanında hediye geldi bunlar erken olmuyor mu
Evet kaset testin algısı düşük inşallah hamiledir hamile duası kabul olur derler bizi duanda unutma lütfen lekelenmem var bugün yaptım bilmiyorum sanki var gibi bakarmisinÇok aşırı silik var canım. Kaset test yerine erken gebelik testi yaparsan daha net çıkabilir
bende kör oldum bakıcam diye ama o kadar çok uykum varki sürekli uyuyorumay çok heycanlandım şimdi sabah erken gebelik alıyım ilk iş
aa hiç bilmiyodum deniyim bunuArkasına flaş tutup baktınız mı bazen öyle gözüküyor
Hangi marka olurcanım bu ovulasyon testinin yanında hediye geldi bunlar erken olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?