kızlar çizme aldım ama kararsızım

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
kararımı verdim arkadaşlar teşekürler yorumlar için

Son düzenleme:
uzun botu bu tarz alıpta
1019449ppgl2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

kısa yımı böyle alsam ne dersiniz
1026931pp.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

biri topuklu biri topuksuz olsun istiyorum ama karar veremedim en üstteki botu aldım ama değiştirme imkanım var fikir verirmisiniz

3ü de çok güzel duruyor canım.. ama ben olsam uzun çizmeyi topuklu alırdım...

iyi akşamlar canımmma.s.
valla ben cok begendim hem boyun iyiyse degiştirme derim ama yok için rahat etmiyosa diger topuklu model de hoşmuş canım tabi yine karar senin...yerimseniben

ben ilk almış olduğunu çok beğendim. ben derim ki uzunu onu al,kısayı topuklu al. tabi yine karar senin

nacizane fikrim; diz kapagina kadar gelen hatta onu gecen cizmelerde uzun topuk hos gelmiyor gozume. ama ikinci cizmenin boyunda ise cok hos. yine kisa cizmelerde de duz taban guzel olmuyor. eger baya kisa olacaksa topuklu olmali. yok duz taban istiorsaniz da en fazla al bacak kaslariniza kadar gelen bir cizme olmali.

çizmen çok güzel ama keşke topuklu alsaydı...
bence uzunu topuklu al...
kısa topuksuz olsun..
neyse geldiğimde bakarız ablacım....opuyorumnanaktan

Bence çizmen çok hoş. Bende geçenlerde aldım ama diz üstü olanlardan. Topuklu uzun çizme hoşuma gitti. Hangi marka, nereden...

ben de deichmanndan aldım canım çizmemi... topuklu benimki. benim de boyum uzun değil çünkü.

ilk almıs olduğuna bayıldım ben işim icabı topuklu giyemiyorum kursum uzakda ve bütün gün ayakda durmak zorundayım ders anlatırken ama şık biyerlere gitmek içn uzun topuklumda var çizmelerim genelde topuksuz kısa botumda topuksuz ben rahat olsun diye öle tercih ettim rahatlığını düşün ona göre karar ver

teşekürler arkadaşlar sayenizde kararımı verdim botumu değiştirmiyorum bir tane de kısa topuklu alacağım teşekürler yorumlarnız için

2 .fotonun 2 çizmesi düztaban tercih et

Back
X