Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar canımmma.s.
valla ben cok begendim hem boyun iyiyse degiştirme derim ama yok için rahat etmiyosa diger topuklu model de hoşmuş canım tabi yine karar senin...yerimseniben
nacizane fikrim; diz kapagina kadar gelen hatta onu gecen cizmelerde uzun topuk hos gelmiyor gozume. ama ikinci cizmenin boyunda ise cok hos. yine kisa cizmelerde de duz taban guzel olmuyor. eger baya kisa olacaksa topuklu olmali. yok duz taban istiorsaniz da en fazla al bacak kaslariniza kadar gelen bir cizme olmali.
ilk almıs olduğuna bayıldım ben işim icabı topuklu giyemiyorum kursum uzakda ve bütün gün ayakda durmak zorundayım ders anlatırken ama şık biyerlere gitmek içn uzun topuklumda var çizmelerim genelde topuksuz kısa botumda topuksuz ben rahat olsun diye öle tercih ettim rahatlığını düşün ona göre karar ver