ah biz kadinlar yeterki aklmiza girmesin bisey yeterki kafamiza koyalimKızlar selam sağolun yorumlarınız için:)
İstediğim çizmeleri aldım bunlar daha çok içime sindi rengi duruşu falan ne diyorsunuz ?? :)
Evet canım ya diğerleri içime sinmedi aşık oldum resmen bunlara dayanamadım aldımah biz kadinlar yeterki aklmiza girmesin bisey yeterki kafamiza koyalim
Çok sağol canımevet canim digerinden guzel gule gule kullan banada esim aldi kahverengi cizme ama ben siyahtan yanayim cunku oek herseyle gitmiyo
Böyle kombinledim canım nasılKahverengiyi kombinlemek zor ama ya
Selamlar
Ben çizme aldım 110 lira ödedim fiyatı uygun diye
Uzun kahverengi çizme istiyordun fotoğrafını yükledim aldığımın
Ama gelin görün ki 250liraya açık kahverengi topuklu çook güzel bir çizme gördüm fiyatı fazla diye almadım aklımdan çıkmıyor :)
Sizce bunlar güzel mi ?
Nelerle giyebilirim:)
GüzellKızlar selam sağolun yorumlarınız için:)
İstediğim çizmeleri aldım bunlar daha çok içime sindi rengi duruşu falan ne diyorsunuz ?? :)
Teşekkür ederim canım:)Elbisen de çok güzel yakışmış güle güle giy.
Diğer aklınızdan çıkmayanın modeli nedir?Selamlar
Ben çizme aldım 110 lira ödedim fiyatı uygun diye
Uzun kahverengi çizme istiyordun fotoğrafını yükledim aldığımın
Ama gelin görün ki 250liraya açık kahverengi topuklu çook güzel bir çizme gördüm fiyatı fazla diye almadım aklımdan çıkmıyor :)
Sizce bunlar güzel mi ?
Nelerle giyebilirim:)
Kahverengi ve taba gibi renkler benim renklerim değil ama bunu diğerine göre daha çok beğendim.Güle güle kullanın,üstünüzde paralansın:))Kızlar selam sağolun yorumlarınız için:)
Bordo elbiseyle kombinledimKahverengi ve taba gibi renkler benim renklerim değil ama bunu diğerine göre daha çok beğendim.Güle güle kullanın,üstünüzde paralansın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?