Kızlar ck acil :( bi bakar mısınız cok korkuyorum ( gebelikte kanama )

dandikbebe1

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
449
298
303
İstanbul
Öncelikle herkese iyi akşamlar

Bugün keseyi gördüm, tam 4 haftalık hamileyim :( ancak 4 gündür kanamam bar, öle adet gibi değil ama peçeteyle sildiğimde gelen damlalar bazende biraz daha fazla :(
Bugün sabah yine peçetede kan görünce doktorumu aradım baktı ultrasonla, keseyi gördük. Serum ve igne berdi. Ayrıca progestan kullanıyorum sabah aksam :(
Hamileligide böle şeler yaşayanlardan bir destek bi kaç hüzel söz duymaya ck ihtiyacım var lütfen :(

insallah yerlesme kanamasidir.
malesef ilk 3 ay olabiliyor boyle seyler.
saglikliysa emin ol tutunur,stres yapmamaya calis.
Allah yardimcin olsun.

Ağır kaldırmayın cok dolasmayin ayaklarınızı kaldırıp sık sık uzanın. Ben kızıma hamileyken 9 ay boyunca sürekli peçeteye pembe sıvı geldi progestan iğne kullandım bolca dinlendim dua ettim. Sizde böyle yapın. Allah ömür verdiyse gelir merak etmeyin endişe etmeyin. Stres çok etkili bir düşük sebebidir. Allah bağışlasın hayırlı evlat versin.

Benimde surekli kanamam oluyor :( hamileligimin 5. Haftasinda basladi devam etti. Suanda bebegim iyi cok sukur ama ara ara kanamalarim devam ediyor. Hatta oyle dedigin gibi az degil bildigin adet kanamasi gibi :( progestan kullaniyorum ve surekli dinleniyorum.. Allah bize bagislasin bebeklerimizi ...

korkma EVELALLAH profilimdeki foto bol kanamalı gebelik sonucu:) Sadece ağır iş yapma sakın,ilaçlara devam et ALLAH ŞİFA VERSİN CNM.....

Back
X