Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık canımÇok gerginim kızlar lütfen bakıp yardımcı olur musunuz![]()
Kaç haftalık olduğunu da söylemedi sadece kese görünüyor dedi canım benim de işte adet gününden 1 hafta geçti bu değeri de görünce gittim yani doktor sadece kese var dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi çok tedirginim bişey olacak diyeKaç haftalık canım
5 haftalık filan oluyor o zaman merak etme 7 haftalikken gözüküyor bebek zaten inşallah görürsün bebesiniKaç haftalık olduğunu da söylemedi sadece kese görünüyor dedi canım benim de işte adet gününden 1 hafta geçti bu değeri de görünce gittim yani doktor sadece kese var dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi çok tedirginim bişey olacak diye
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim cevabın için5 haftalık filan oluyor o zaman merak etme 7 haftalikken gözüküyor bebek zaten inşallah görürsün bebesini
Söylememesi normal miKaç haftalık olduğunu söylemesi de normal mi sizce
Söylememesi normal mi
Bence bu işin uzmanı olan başka bir kadın doğumcuya görün canım, bizim yorumlarımız yanlış olabilirKızlar değerim bu bugün hastaneye gittim sadece kese göründü bebek görünmedi sizce normal mi günümden 1 hafta geçti. İlk gebeliğim düşük olduğu için endişeleniyorum lğtfen yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor
Belki aynı durumu yaşayan vardır diye yazmak istedim sizce normal bir durum muBence bu işin uzmanı olan başka bir kadın doğumcuya görün canım, bizim yorumlarımız yanlış olabilir
Devlete gittim canım karından baktılarDevlete mi gittiniz ozele ki? Karindan mi bakildi yoksa vajinal mi?
Tşk Ederim canım sağolBakilan cihazlar genelde eski oldugu icin o haftalarda devlet hastanesinde karindan gorunmuyor. İmkaniniz varsa ozelde ve vajinal baktirin. Saglikla kucaklamak nasip olsun.![]()