• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakarmısınız 18 haftalık karında toplanma

nazzgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
46
-24
1
Kızlar şimdi görsel bırakıcam bi tane kusura bakmayın görselden dolayı ama normal mi değil mi bilemedim 18+3 şuan alt karnımda inanılmaz bir toplanma sertlik var bu haftalarda normalmidir sizce ikinci gebeliğim bu ilk oğlumda böyle bişey yaşamadım hiç ve daha halen hareketlerini hissetmedim

Eklentiler

• IMG_2850.webp
    IMG_2850.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar şimdi görsel bırakıcam bi tane kusura bakmayın görselden dolayı ama normal mi değil mi bilemedim 18+3 şuan alt karnımda inanılmaz bir toplanma sertlik var bu haftalarda normalmidir sizce ikinci gebeliğim bu ilk oğlumda böyle bişey yaşamadım hiç ve daha halen hareketlerini hissetmedim
Merhava ben de aynı durumu yaşadım doktorunuz bir yorum yaptı mı

Aynısı bana oldu ilk gebeliğim gittim sordum doktora yorucu bi gun mu geçirdin dedi evet dedim evi temizlemistim bana dedi dinlenmen lazım bebek sen yorulunca kasılıyor tehlikeli bi durum yok ama dinlemek lazım bol bol

Back
X