• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Almanya canım gittim cuma günü 6+4 gün çıktı bebisi gördük, ama bana göre 4 hafta nasıl duzelecek bu 😂
Aa hayırlı olsun canım çok şükür görmüşsün allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah bende fransadayım yakınmisiz😂😂 orası nasıl ya hastane konusunda burası berbat gidip kan tahlili bile yapamıyorsun acilde hamilelik süpen olsa 🤣🤣

Allah razı olsun güzelim inşallah🥹

Az geliyo ama geliyo canım hiç bişi anlamadım bu işten pazartesi özele gidicem kimyasal mı oldu kistmi bilmiyorum ama kist yapacak bişi kullanmadım genelde letu veya klomen de oluyo kist bişi kullanmadım kafam karıştı valla hayırlsı olsun 🥲
Cnm benimde lekelenmeyle basladi kan verdim pozitif cikti progestan kullandim kesilmedi artti lekelenmem ztn kimyasaldi diye biraktirdi

0,41 canım negatif bence kimyasal da değil ya aklımın almadığı neden gecikmeli üstelik lekeyle başladı şuan çoğaldı zaten ama ben anlamıyorum problem nerede😔

Çoğaldı canım regl oluyorum yarın gidip değerlerime baktırıcam inşallah iyi olur ❤️🥹
Cnm havalardan olabilir bence kimyasal olmaması da cok guzel umarim ilk hamileligin saglikla gelir

0,41 canım negatif bence kimyasal da değil ya aklımın almadığı neden gecikmeli üstelik lekeyle başladı şuan çoğaldı zaten ama ben anlamıyorum problem nerede😔

Çoğaldı canım regl oluyorum yarın gidip değerlerime baktırıcam inşallah iyi olur ❤️🥹
Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle

Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demekki inşallah en kısa sürede hamile kalırsın sorunsuz bir şekilde bazen olur böyle gecikmlere lekelenmeler mevsimseldir büyük ihtimalle
Öyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısı 🥹❤️

Aa hayırlı olsun canım çok şükür görmüşsün allahin izniyle sag salim kucağına al inşallah bende fransadayım yakınmisiz😂😂 orası nasıl ya hastane konusunda burası berbat gidip kan tahlili bile yapamıyorsun acilde hamilelik süpen olsa 🤣🤣
Burasıda öyle canım ama tanıdığım kadın dogumuncunun yanında çalışmıyor öğrendiğimden beri 3 kere çağırdı doktor sağolsun, baştaki kan tahlilini falan her şeyi yaptırdı, laboratuvardada tanıdığım var hemen sonucun öğrenmiştim😂 işin kötü yanı olduğum yerden taşınıyorum keşke taşınmasak işler yolunda gidiyordu

Kızlar bu yengemin sonucu pozitif mi

Eklentiler

• IMG_3497.webp
    IMG_3497.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 55
Burasıda öyle canım ama tanıdığım kadın dogumuncunun yanında çalışmıyor öğrendiğimden beri 3 kere çağırdı doktor sağolsun, baştaki kan tahlilini falan her şeyi yaptırdı, laboratuvardada tanıdığım var hemen sonucun öğrenmiştim😂 işin kötü yanı olduğum yerden taşınıyorum keşke taşınmasak işler yolunda gidiyordu
Sen yine sansliymissin o zaman canım vala bizim burada hersey zor neyse inşallah taşındığın yerdedir rahat olursun canım ya

Öyle Demekki canım doktor da bi problem göremedi ama değerlerini düzene sokalım sonra çatlatma tedavisini uygulayalım dedi combinol ve glifor yazdı onu kullanıcam bakalım hayırlısı 🥹❤️
İyi kuzum problem olmaması çok güzel çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın 😘😘

Canım 3.aylık olduk ağrılarım arttı biraz. Bel ağrım karın ağrım oluyor idare ediyorum şükür ya. Sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyor
İyi çok şükür aaa bu arada cinsiyet ogrenmene de az kalmış 😅😅 bende iyim şükür reglime iki gün kaldı bekliyorum bakalım 😊😊

Back
X