Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok acil bakin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pasalarin annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
66
31
3
31
Merhabalar. Kızlar ben 3gun önce acilde kan verdim adetime 9gun vardı beta 2.3 cikti. Bu sabah yani adetime 6gun var evde gebelik testi yaptım sonuç bu hamileyim dimi ben yanlış anlamıyorum dimi🙈🙈

Sonuç bu

Eklentiler

• 20210725_153020.webp
    20210725_153020.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 138
Hayırlı olsun hamilesiniz 😊belirtileriniz var mıydı
Sadece kasiklarim ağırdı canı grip oldum acile geldim 3gun önce beta baktılar gebelik yok dediler ama bende şüphe vardı cunku hic 2.3 çıkmamıştı bu sabahta evde test vardı oule bir deniyeyim dedim o kadar emindim ki tek çizgi çıkacak diye cunku kan vermiştim büyük şok oldu bana😊

Sadece kasiklarim ağırdı canı grip oldum acile geldim 3gun önce beta baktılar gebelik yok dediler ama bende şüphe vardı cunku hic 2.3 çıkmamıştı bu sabahta evde test vardı oule bir deniyeyim dedim o kadar emindim ki tek çizgi çıkacak diye cunku kan vermiştim büyük şok oldu bana😊
Yaa ne guzel Rabbim sağ salim kucagınıza almayı da nasip etsin canm🌼benm de adetime 3 gun var bekliyorum belki bu ay yüzüm güler 🙏

Erken gebelik testi mi bu daha 9 gün var regline dimi sen yine bı kaç gün sonra gene yaptır

Bn de yapsam çıkar mı acaba bu ay yumurtlamam oldu değerlendirdik reglime de 8 gün var bu kadar erken yapsam çıkar mı ki acaba

Bn de yapsam çıkar mı acaba bu ay yumurtlamam oldu değerlendirdik reglime de 8 gün var bu kadar erken yapsam çıkar mı ki acaba
9gun varken benim kanda bile çıkmadı canim değerim biranda yükselmiş 2 3 gün daha bekle istersen o zaman yap canim yada direk kan ver çünkü ufakta olsa bir yükselme oluyor kanda benim hep 0 ya da 1.2 çıkardı bu sefer 2.3 cikti bende suphelendim 3gun sonra 36.36 cikti kan degerim

Banada yardimci olabilir misiniz birkac aydir hep erken adet oluyorum. Öncesinde kahverengi akıntı oluyor sonra kirmiziya dönüyor adet oluyordum. Bu ay geçen ay adet olduğum gundeyim ve adet olmadım daha. Kahverengi akıntı geldi ama devami gelmedi kesildi. Grip oldum acaba ondan mi kesildi gecikecek mi yada hamile olabilir miyim ki

Banada yardimci olabilir misiniz birkac aydir hep erken adet oluyorum. Öncesinde kahverengi akıntı oluyor sonra kirmiziya dönüyor adet oluyordum. Bu ay geçen ay adet olduğum gundeyim ve adet olmadım daha. Kahverengi akıntı geldi ama devami gelmedi kesildi. Grip oldum acaba ondan mi kesildi gecikecek mi yada hamile olabilir miyim ki

Back
X