• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok acil eşimle ilgili bir sorunum var paylaşacak kimsem yok

bunun oyun olduğundan eminmisin canım benim aklıma direk şu para yatırılan arkadaşlık siteleri geldi bukadar para oralara yatırılır anca:26:

Bir insanın ayda 300 lira harcayacağı bir oyun oynaması salaklıktır.Bunun adı kumardır.Ama eşin farkında olmadan birkereliğe mahsus sanmışş olabilir.Kredi kartı senin adına da olsa,ortak kullanımda sanırım.Kendisiyle görüş ama tepkini de ver.

Eşinizle konuştunuz mu acaba merak ettim,
İnşallah halletmişsinizdir, bence arkadaşlar gibi tek seferlik bir şey zannederek yaptığını düşünüyorum.

selam kızlar.eşimle dün akşam sakin sakin konustuk,geçmişi irdelemeden konustum.
sorunu hallettik sanırım.oyuna kendini kaptırdıgını,yaptıgının hata oldugunu söyledi.defalarca kez özür diledi ve hala devam etmekte olan aboneliğini iptal etti.oyun 101 diye bir oyun.ara ara borcu ödemiş birikmesin diye.ve ben üzülmeyeyim kafamı takmayayım diye söyleme gereği duymamıs.maddi olarak değil ama manevi olarak beni yıprattığını bunun güvenimi sarsmamasını söyledi ama.malesef güvenim sarsıldı.elimde değil bunuda ona söyledim
bende cok uzatmak istemedim.gecmişte böyle seyler yüzünden cok kırdık birbirimizi.uzattıkça kendime zarar veriyorum.teşekkür ederim cevaplar için..

Oyuna verdiği için bu durumu komik bulacaginizi ya da kizacaginizi düşünmüş olabilir. Ancak parasız oynayabileceği oyinlar olduğunu hatirlatabilirsiniz. Bazen bizler de sakliyorum lz bazi seyleri güven kirmak için değil gerekziz olduğunu hissettigimiz icin.

Back
X