- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişelenmeyin'İki gün önce ben de aynı şikayetle gittim ve idrar yolları enfeksiyonu ile karşılaştım.Bu doktor sana artistlik yapmış ingilizce söylemiş. Bana da fitil verdiler. Üşüttüğümüz için oluyor.Ferah tut içini ingilizceden aynı şekilde çevirmiyoruz sözcükleri türkçeye aktarımı idrar enfeksiyonudur. Bol su iç dinlen üşütmemeye gayret et.Ayakların çıplak dolaşma. geçmiş olsun.İlla da tedirginsen başka bir doktora sor.evet kızlar kasıklarım da ve belim de ağrı oldu birden bire ve hiç bilmediğim birşey söyledi hap verdi felan Water infection yani su enfeksiyonu gibi bişey kızlar hiç duydunuz mu böyle bişey
Çok teşekkür ederim zaten kaç gündür hapşırma felan var bide 3 gün çok stresliydim umarım geçici birşeydir. Hap kullanıyorum. Ben İngilizce yazdım çünkü Türkçe tam çevirisi nedir bilmiyorum İngiltere'de yaşıyorum o yüzden İngilizce söyledi doktor. Sadece açıklama yapmadı o kadar çok rahatladım çok teşekkür ederim sana da acil şifalar inşallahEndişelenmeyin'İki gün önce ben de aynı şikayetle gittim ve idrar yolları enfeksiyonu ile karşılaştım.Bu doktor sana artistlik yapmış ingilizce söylemiş. Bana da fitil verdiler. Üşüttüğümüz için oluyor.Ferah tut içini ingilizceden aynı şekilde çevirmiyoruz sözcükleri türkçeye aktarımı idrar enfeksiyonudur. Bol su iç dinlen üşütmemeye gayret et.Ayakların çıplak dolaşma. geçmiş olsun.İlla da tedirginsen başka bir doktora sor.
İnşallahhhhhh hepimizin bebeklerini inşallahhhhgeçmiş olsun ben hiç duymadım netten araştırın biran önce inşallah bebeği etkilemez sizde en kısa sürede atlatırsınız
AAA bak ben de bir kaç gün önce nezle geçirdim hemen ardından sancı ağrı başladı. Hatta benim bacaklarıma indi ağrı sızı. Bak baya baya benzerlik göstermiş belirtiler. Korkma zaten korkacak bir şey olsa ingiltere gibi bir yerde seni salıvermezler. Gebelikte enfeksiyon çok sık karşılaşılan bir şeymiş. Atlatırsın tez zamanda inşallah. Bol suyu unutma bir kaç gün.Çok teşekkür ederim zaten kaç gündür hapşırma felan var bide 3 gün çok stresliydim umarım geçici birşeydir. Hap kullanıyorum. Ben İngilizce yazdım çünkü Türkçe tam çevirisi nedir bilmiyorum İngiltere'de yaşıyorum o yüzden İngilizce söyledi doktor. Sadece açıklama yapmadı o kadar çok rahatladım çok teşekkür ederim sana da acil şifalar inşallah
Ayyy benim de bacaklarıma vurdu gece bugün de öyle baş dönmesi felan oldu biraz. Ayrıca ingiltere gibi bir yer Türkiye'de ki doktorlara kurban olsunlar 2 düşük yaptım burda Bebek kalbi durmuş dedi 2 gün sonraya randevu verip alalım dediler ben evde düşük yaptım. Sağlık konusunda burası sıfırrrrAAA bak ben de bir kaç gün önce nezle geçirdim hemen ardından sancı ağrı başladı. Hatta benim bacaklarıma indi ağrı sızı. Bak baya baya benzerlik göstermiş belirtiler. Korkma zaten korkacak bir şey olsa ingiltere gibi bir yerde seni salıvermezler. Gebelikte enfeksiyon çok sık karşılaşılan bir şeymiş. Atlatırsın tez zamanda inşallah. Bol suyu unutma bir kaç gün.
Tansiyon probleminiz yoksa bir litre suya yarım limon sıkıp gün içinde tüketin. Iki litre suya bir limon sıkmış olursunuz. Limon idrar yollarını temizliyor. Ben de enfeksiyon geçirdim.Ayyy benim de bacaklarıma vurdu gece bugün de öyle baş dönmesi felan oldu biraz. Ayrıca ingiltere gibi bir yer Türkiye'de ki doktorlara kurban olsunlar 2 düşük yaptım burda Bebek kalbi durmuş dedi 2 gün sonraya randevu verip alalım dediler ben evde düşük yaptım. Sağlık konusunda burası sıfırrrr
İlgin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim bilmiyordum. Aşırı bir sancı var çözemedim hemen deneyeceğim çok sağolTansiyon probleminiz yoksa bir litre suya yarım limon sıkıp gün içinde tüketin. Iki litre suya bir limon sıkmış olursunuz. Limon idrar yollarını temizliyor. Ben de enfeksiyon geçirdim.
Çok geçmiş olsun ben de yaşadım aynısını. Antibiyotik vermediler mi? Ben bir kere kullandım bir daha tekrarlamadıİlgin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim bilmiyordum. Aşırı bir sancı var çözemedim hemen deneyeceğim çok sağol
Dün gece yine çok sancılandım gittik verdiler inşalahhh iyi gelirÇok geçmiş olsun ben de yaşadım aynısını. Antibiyotik vermediler mi? Ben bir kere kullandım bir daha tekrarlamadı
Rabbim sağlıklı kolay Doğum nasip etsin sana. Benim ilk kez başıma geliyor 2 kez benimde bebeklerim öldü. Bu büyüdü hissediyorum inşallah tekrar bir kayıp yaşamam çok zor bir durum herkese nasip etsincnm cok dikkat et olurmu. bu enfeksiyonlar hamilelikte cok tehlikeli ve antibiyotik ile tedavi edilmesi gerekiyor. ben enfeksyon nedeniyle ve dr ihmali yuzunden bebegimi erken dogumla kaybettim. Sukurler olsun rabbim tekrar bir bebek nasip ediyor insallah sagsaglim alabilirim kucagima ve hamile olan herkes ins sagsaglim kavusur bebegine
Amin cnm cumlemize nasip etsin Rabbim insallahRabbim sağlıklı kolay Doğum nasip etsin sana. Benim ilk kez başıma geliyor 2 kez benimde bebeklerim öldü. Bu büyüdü hissediyorum inşallah tekrar bir kayıp yaşamam çok zor bir durum herkese nasip etsin
Antibiyotik ve bol su içmek onun tek ilacı canım inşallah geçerDün gece yine çok sancılandım gittik verdiler inşalahhh iyi gelir