Kızlar çok acil lütfen bakın

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Hanımlar düşüğüm başladı sanırım , ama daha şiddetlenmedi , kadın Doğum acilleri nerde var acaba Ankara’da ? Anestezi ile kürtaj olmak istiyorum ben düşükle baş edecek gücüm Yok maalesef , kendi dr um izne çıktı , Oranın aciline gitmek istemiyorum ben , ne olur bilgi verin

Ankara Üniversitesi var Dikimevi’nde. Ben iki çocuğumda da oraya gittim. Memnun kalırsın. Geçmiş olsun.

Etlik zübeyde hanım a git. ben orda çalışıyorum kendim de orda anestezi altında kürtaj oldu . Vakit kaybetmeden git yardımcı olurlar hemen

Bence nereye gidersen git de bi acile git yaa belki de dusukle sonuclanmaz kurtaja gerek kalmaz ne biliyosun :/

Düşecek bebek gelişmedi maalesef , kesin bu bilgi
Tuh ya .. uzuldum :(
Daha once dusuk gecirmis miydiniz peki.. anestezi istediginize gore surecin zorlugunu biliyorsunuz sanirim. Sorunuza gelince zubeyde hanim acile gitseniz ilgilenilir bence hemen.. nere yakinsa oraya gecin daha dogrusu.. gecmis olsun :(

Kürtaja alcaklarmı bakalım.
Yemek yememen su içmemen gerekiyodu bana sormuşlardı 1lt bi saat önce felan dediğimde bile düşünmüşlerdi.bana kanamamdan dolayı istersen yapalım ama gerek yok demişti bende istemedim zaten.
Sen korkutugun için ki haklısın.
Birsürü vardır ankarada oturduğun yere en yakın nereyse oraya git.

Kürtaja alcaklarmı bakalım.
Yemek yememen su içmemen gerekiyodu bana sormuşlardı 1lt bi saat önce felan dediğimde bile düşünmüşlerdi.bana kanamamdan dolayı istersen yapalım ama gerek yok demişti bende istemedim zaten.
Sen korkutugun için ki haklısın.
Birsürü vardır ankarada oturduğun yere en yakın nereyse oraya git.
Kanama başlamadı ama belli başlayacak , kurtulmak istiyorum , geldim yatışım yapıldı , inş dr iyidir hiç tanımıyorum

Kanama başlamadı ama belli başlayacak , kurtulmak istiyorum , geldim yatışım yapıldı , inş dr iyidir hiç tanımıyorum
Allah yardımcın olsun.hiç değilse hastanede olman güven verir sana.
İyi yine ilgilenmişler eve yollamamışlar.
Ben üç hafta doktor doktor gezdim kanamama ragmen normal deyip yolladılar.düşük olabilir haberin olsun diyerek.

Hanımlar düşüğüm başladı sanırım , ama daha şiddetlenmedi , kadın Doğum acilleri nerde var acaba Ankara’da ? Anestezi ile kürtaj olmak istiyorum ben düşükle baş edecek gücüm Yok maalesef , kendi dr um izne çıktı , Oranın aciline gitmek istemiyorum ben , ne olur bilgi verin
ben anestezi teknikeriyim düşük yapan birine asla kürtaj yapılmaz yapmadık da bebek ölür anne fark etmez zaman geçmiştir anneye zarar vermesin diye anestezi altında küretaj alırız onun haricinde ben düşük yapıyorum ama anestezi altında kürtaj istiyorum diye bir şey yok... normal şekilde düşük gerçekleşiyorsa dokunmazlar

Kürtaj oldum ama inanılma ağrı ile uyandım hala da ağrıl var , neden böyle oldu anlamadım , karnım ın içim kesildi sanki , üçüncü kürtajım ama ilk defa bu denli ağrı duydum, midem bulanıyor karnım belim çıkamadım hastaneden hiç iyi değilim ya , üç ağrı kesici yapıldı ama biraz kesildi tamamen değil , mide bulantısı çabası Of ya çok zor geçti bu süreç bu defa :( inşallah dr yanlış bişey yapmamıştır

Back
X