Dun ilişki oldu diye bugun olmadi ama eminde olamadm resmen bazen cok cok ayni koyuluk yakalayamiyablyorm cunku bu kudar da oldugu aylar oluyor ama nasip bakalm yarin silinirse yumurtlamaymis dycem bugunuBenım de böyle 2 gündür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun ilişki oldu diye bugun olmadi ama eminde olamadm resmen bazen cok cok ayni koyuluk yakalayamiyablyorm cunku bu kudar da oldugu aylar oluyor ama nasip bakalm yarin silinirse yumurtlamaymis dycem bugunuBenım de böyle 2 gündür
Sanırım 2 yum olmuş sizde en başlarda pik yapmış ama ultra olmamış.Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz çatlamış mı yumurtam
Canım inşallah yaa ama çok ilginç bugünkü testimi ekleyip atıyorum yine pik gibi en sondaki bugün sabahki testim hiç anlamıyorumSanırım 2 yum olmuş sizde en başlarda pik yapmış ama ultra olmamış.
2.ci yum 17. Ci gün ultra pik olmuş sonrasında açılmaya başlamış 17. Ve 18 gün değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum . Allah gönlünüze göre versin inşallah...
Pco varmı canım sizde?Canım inşallah yaa ama çok ilginç bugünkü testimi ekleyip atıyorum yine pik gibi en sondaki bugün sabahki testim hiç anlamıyorum![]()
Canım pco görünümü varmış tam pco sendromu değilmiş o ne demekse. 3doktorda öyle demiştiPco varmı canım sizde?
Pco larda 1 drn fazla yumurtlama olabiliyor canm yumurta çok olduğu icin yani olablir sen muhakkak guzel bir seklde degerlendir nemde ayda 2 3 kez yumurtlama gorurum sivi alimina dikkat et testi genelde ayni saatlerde yapmaya ozem goster insallah saglikli yumurtalardan sağlıklı bir gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin RabbimCanım pco görünümü varmış tam pco sendromu değilmiş o ne demekse. 3doktorda öyle demişti
Dun ilişki oldu diye bugun olmadi ama eminde olamadm resmen bazen cok cok ayni koyuluk yakalayamiyablyorm cunku bu kudar da oldugu aylar oluyor ama nasip bakalm yarin silinirse yumurtlamaymis dycem bugun
Aminnnnn canım hepimize versin hayırlısıyla inşallah herkesin gönlüne görePco larda 1 drn fazla yumurtlama olabiliyor canm yumurta çok olduğu icin yani olablir sen muhakkak guzel bir seklde degerlendir nemde ayda 2 3 kez yumurtlama gorurum sivi alimina dikkat et testi genelde ayni saatlerde yapmaya ozem goster insallah saglikli yumurtalardan sağlıklı bir gebelik saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et canmNet çizgi gidince ilşkıye girıyo dimi
Hayir canm adet bittikden sonra ki 3 gun degerlendryorum ben . Ovulasyon testinde ikisi ayni koyulukta olana kadar 3 gune bir iliski ve yumurtlama oldugunda ki 3 gunu degerlendr. Catlama oluncada degerlendr aonrada yine 3 gune bir iliski seklinde devam et cNet çizgi gidince ilşkıye girıyo dimi
Aynen olablr yani canm ve bu daha avantaj demek hatta iki yumurta birden tutarsa ikizde olabilir demekAminnnnn canım hepimize versin hayırlısıyla inşallah herkesin gönlüne göreBelkide dediğin gibi 2.kez yumurtluyorum canım