Kızlar çok acil yardım bu su olabilir mi?

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Dışarıdan eve geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık hissetmeye başladım sanki ufak ufak çok az az bir şeyler geliyor gibiydi lavaboya koştum renksiz bir şeyler vardı iç çamaşırımın sadece ön kısmı su dökülmüş gibiydi ne olabilir bu 31 haftalık hamileyim henüz yardım edin

dışarı sıcaksa terlemişsindir bence ayrıca akıntılar atıyor git gide öle birşeydir umarım

Bende 37. Haftamda aynı şeyle karşılaştım ayrıca ben aktığını hissettim sanki idrarımı yaparmış gibi ama az bir miktardı. Doktorumu aradım hayır su değildir ya idrarını kaçırmışındır ya da akıntıdır bu dönemde kontrol edemeyebilirsin dedi. Suyun olması için kesinti olmadan ara ara akması lazımdır. Hemen akıp gitti diyemeyiz uzun sürede akar dedi. Sadece drvam ederse gel hastaneye diye uyardı sizinkide böyle bişeydir umarım

ben genelde ıslaklık hissediyorum.ama sıcaklardan terliyorum benimki ondan .seninde öyle bişeydir.panik yapma

Suyun değil cnm.. Suy öyle olmaz kowadan boşalırcasına ılık akıp gider.. Bizzat yaşadım.. Ama Sezeryanla doğum yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…