Kızlar çok acil yardım edin

Sisko patates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
111
422
103
36
21 haftalık hamileyim. Dün temizlik yaptım, cam sildim. O zamandan beri vajinamın üstünde ağrı var , arada sancıyor. Bir şey olmuş mudur bebeğe? Var mı yaşayan? Doğal mı? Zorladığım için mi ağrıyor acaba?

Cam sildim diyorsun yani uzanarak iş yaptın canım yat dinlen yormuşsun kendini yarında git doktora ihmal etme allahım korusun bebeğini birşey olmaz allahın izniyle ama dikkat et sende

Kanama pembe leke felan geldi mi..? Keşke yapmasaydın arkadaşım. 9 ay kapatıp gözümüzü görmeyeceğiz kapı pencere..

Canim yoruldugun icin yipranmadan dolayi agri olusmustur :) icini ferah tut bende bi akrabanin dügününde kendimi fazla kaptirmisim horondu halaydi derken ertesi gün kendimi doktorda buldum. Cok yormussun kendini dedi.
Leke veya kanama yoksa yat dinlen bol bol. Gecmis olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin

Yuksege uzanma bak. Bizim burda bebek emzikten cikar derler. Dr a git bi baktir bebegine bisey olmamistir ama yinede icin rahatlasin

Dün bende bu sebepten gittim Dr a keşke gitmeseydim elle muayene felan yaptı. Hiçbir şey çıkmadı bebeğin pozisyonu nedeniyle ağrı olmuş.24+4

Bu şekil bebegi emzikten düşen çok duydum İnş bişey olmamıştır lütfen hamileyken kolunuzu kaldiracaginiz işler yapmayin

Doktora görün ve aSLA yukarı uzanacak hareketler yapma çocuk plesantatan kopar derler allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…