Doğuma Hazırlık Kızlar çok acil yardım istiyorum !!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cigdem1983

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
88
7
286
41
slm tatlışlar bende 30 haftalık hamileyim banada acil isim bulmanızı rica edicem aklımızdaki isimler YAPRAK,MELTEM,YAĞMUR,RÜYA,DURU VE ZEYNEP.LÜTFEN YARDIM??? KOCİŞLE SÜREKLİ TARTIŞIYORUZ.BU ARADA BAŞKA İSİMLEREDE AÇIĞIZ MUCKS:52:

hayırlı olsun bebişin :)

ben türkçede kullanım kolaylığı ve yaygınlığından dolayı 5 harf, 2 hece ve sonu sesli harfle bitmeyen isimler seviyorum. ayrıca ne eski olsun ne çok ilginç... anlamı da güzel olsun. takıntılı mıyım? olabilir.

isimlerin genelde 6 harf seçmişsin. ya da sesli harfle bitmis.

eylül, yaren, güniz, ecrin, didem, gülen, melek... bu isimleri beğeniyorum ben de.

slm tatlışlar bende 30 haftalık hamileyim banada acil isim bulmanızı rica edicem aklımızdaki isimler YAPRAK,MELTEM,YAĞMUR,RÜYA,DURU VE ZEYNEP.LÜTFEN YARDIM??? KOCİŞLE SÜREKLİ TARTIŞIYORUZ.BU ARADA BAŞKA İSİMLEREDE AÇIĞIZ MUCKS:52:

yapraktan başlym BEĞENMEDM .)
meltem yine kötü
yağmur hoş
rüya da öyle hatta ben de düşünüyorum .)
duru :S bilmyrm
ZEYNEP ise süper bi isim .)

ayris
begüm
buse
v.s

biz Zeynep Duru ve Zeynep Dila arasinda cok gidip gelmistik en son Zeynep Duru oldu kesinlikle oneririm:) cok da guzel oldu pek de iyi oldu:8:

evet bende zeynep duru olabilir diyorum.ama çok kararsız kaldım açıkcası. masal isminide düşündüm fakat büyüyünce masalcı teyze:52: gibi olucak sanki kızlar demi? bu arada ayris'in anlamı ne ki güzelmiş.

evet bende zeynep duru olabilir diyorum.ama çok kararsız kaldım açıkcası. masal isminide düşündüm fakat büyüyünce masalcı teyze:52: gibi olucak sanki kızlar demi? bu arada ayris'in anlamı ne ki güzelmiş.

evet ben de çok beğenmiştim bence BEGÜM AYRİS koy .. süper bi kombin oluyor ..

Back
X