Kizlar ben 2 hafta ince doktor gittigimde 12+4 demisti bebegimi aradan iki hafta gecti tekrar gitim ( ama ilk kez gittigim bi doktor) bebegin 14+4 olmasi gerekirken 13+3 dedi. Sizce oktor mu yanlis soyledi yoksa bebegimin gelisimi yawas mi olmus bu esnada lutfen biseler soleyin. Bu gittigim kendi doktorum degil. Sata gore bile en az 15 haftaya yakin olmam gerek
Sata gore bile derken tup bebek mi tarihi farkli girmis olabilir en en kotu bebegin gelisimi yavas bile olsa bunlar normal. Benimdebikiz aralarinda fatk var amadr. Yavas olan digerini gececek diyor panik yapma
Sata gore bile derken
tup bebek mi tarihi farkli girmis olabilir en en kotu bebegin gelisimi yavas bile olsa bunlar normal. Benimdebikiz aralarinda fatk var amadr. Yavas olan digerini gececek diyor panik yapma
Hayir canm tup bebek degil ama sata gore heaapliyolar ya onun icin dedim sata gore 15 haftalik hamileyim ama doktr 13 hata diyo. Iki haft once gittigm doktor 12+4 demisti. Yni kisaca bugun ki gittigim doktor 1 hafta eksik soyledi yada gercekten bebegim oyle gelisiyo
Hayir canm tup bebek degil ama sata gore heaapliyolar ya onun icin dedim sata gore 15 haftalik hamileyim ama doktr 13 hata diyo. Iki haft once gittigm doktor 12+4 demisti. Yni kisaca bugun ki gittigim doktor 1 hafta eksik soyledi yada gercekten bebegim oyle gelisiyo
Seytanlik yaptim da biraz :) kendi doktoruma israr ettim cinsiyete bakin diye daha yei bakmisti zaten onun icin 1 ay snra gel bakicam demisi bende onu bekleyemedim baska doktora gittim o yuzden ole oldu anlayacagin
Kizlar ben 2 hafta ince doktor gittigimde 12+4 demisti bebegimi aradan iki hafta gecti tekrar gitim ( ama ilk kez gittigim bi doktor) bebegin 14+4 olmasi gerekirken 13+3 dedi. Sizce oktor mu yanlis soyledi yoksa bebegimin gelisimi yawas mi olmus bu esnada lutfen biseler soleyin. Bu gittigim kendi doktorum degil. Sata gore bile en az 15 haftaya yakin olmam gerek
Gelişimi önden veya geriden gelebilir sorun olacağını sanmıyorum,artık bir dahaki doktora gidişinde sorarsın canım,ultrason cihazındanda farklılık olabilir,doktor sat tarihini yanlış girmişte olabilit,gelişimde o kadar bi fark olsaydı söylerdi bencebi yanlışlık var büyük ihtimalle :)
Gelişimi önden veya geriden gelebilir sorun olacağını sanmıyorum,artık bir dahaki doktora gidişinde sorarsın canım,ultrason cihazındanda farklılık olabilir,doktor sat tarihini yanlış girmişte olabilit,gelişimde o kadar bi fark olsaydı söylerdi bencebi yanlışlık var büyük ihtimalle :)
birden bire geri gitmez bence,hani başından beri öyle olsa tamam dicemde :) yanlışlık vardır dediğim gibi,sen beslenmene dikkat et bu arada bak bi dahaki gidişinde kıpır kıpır olacak Allahın izniyle
1 hafta geri veya ileri oynayabilir demişti benim doktorum benimki bi kontrol de 1 hafta ileri çıkınca bende sasirmistim ama şimdi normal gününde canım panik yapma olabiliyomus öyle :) sen güzelce Beslen. Bide bazı ultrasonlarda değişik cikabiliyomus cihazdan cihazada fark ediyor yani içini ferah tut sen iyidir bebisin