kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var

Deneme süresi denen şey kaldırıldı eskiden vardi bu sürede işyeri sahibi sigorta yapmazdi ama suan yok ayrıca konu sahibi 1 aydır sigortali

Arkadaşım sen belli bir süre çalışacağına imza atmadıysan yani atıyorum 1 yıl çalışıcam gibi sözleşme imzalamadıysan istediğin zaman çıkabilirsin kanunen bunun suçu falan yok .Hemde bazen onlar çıkarıyo ilk haftada ozaman kanunen suçu olmuyoda kendin isteyincemi oluyor .

o kısımlarını bilemem, işyeri sahibinin adil olmaması veya çalışanın gereken işii yapmaması bunlar baska konu
ayrıca ben ne işverenler biliyorum girişi 1sene bile yapmayan,1-2ay gec yapan, 2gün cok gec bir süre değil, isterseniz söyleyin cıkısınızı 2gün gec yapsın,maasını eksik neden veriyor peki

girişim geç yapıldığı için maaşı eksik aldım
daha az çalışmış gibi gösterildim

Arkadaşım sen belli bir süre çalışacağına imza atmadıysan yani atıyorum 1 yıl çalışıcam gibi sözleşme imzalamadıysan istediğin zaman çıkabilirsin kanunen bunun suçu falan yok .Hemde bazen onlar çıkarıyo ilk haftada ozaman kanunen suçu olmuyoda kendin isteyincemi oluyor .

cnm imzaladığım sözleşmede deneme süresi 2 aydır yazıyor
iş kanununa baktım deneme süresi içinde taraflar bildirim olmaksızın feshedebilir yazıyor
dün patronum bana kibarca dava açmakla tehdit etmişti demek çalıştırmak içinmiş daha bugün söz verdiğim için gidip çalışırım bidahada gitmem maaşımı eksik verdi zaten :31:

Back
X