Kızlar çok acill

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
selam kızlar ben bu hafta ameliyat oluyorum ama kafama takılan birşey var.ben sadece burnumun kemerinin törpülenmesini istedim ama doktor ucundaki kıkırdaklarından da alması gerektiğini yoksa kötü durucağını söyledi.ama ben çok korkuyorum çünkü bnm top bi burun ucum var yüzümde öyle ince değil gayet etli.yani top burun yakışıyor ama kıkırdaklr gidince incelicek ve bence yakışmıcak diye düşünüyorumbilmiyorumkismile aynada burun ucuma yanlardan bastırınca çk çirkin görünüyo doktor istersen kıkırdaklara dokunmam ama sen bilirsin bu burunu niye böyle yaptın derlerse sonra kendi istedi derim dedi. oofff yardım edin kafam çok karışık ama tek emin olduğum bana top olmayan burun yakışmaz

doktoruna bırak cnm o daha iyi bilir..hem ayna karşısında burnunu bastırırsan mandal takmış gibi olur güzel durmas...sonradan pişman olma bence doktorunnn orantılı bşy yapar yüzüne göre:)

Kime oluyorsun ameliyati ? Doktoruna guvenmiyorsan isler degisir. Tedirgin girersen ameliyata sonucundan memnun kalmayabilirsin zira ya doktora kendini teslim edeceksin ya da doktoruna surekli baski yapacaksin ucunu top gibi birakmaya calisin diye ki o zaman da sonrasinda keske demezsin umarim :))) Nem cok haklisin canim katiliyorum

dr una bırak illa kıkırdaklarla oynandı diye sivri funda arar gbi bi burnun olucagını düşünme daha köşeli karemsi bi hat verebilir uca..fazlalıgı alabilir..biz amelyiattan once sadece kemer alınsın yeter diyoruz ama o alındıgında bi butun olarak bakılınca nasıl durucak bilemiyoruz yani ucu emanet gibi de durabilir uyum saglaması önemli..ben de yanaklı yanaklı bir insanım dr a burun ucu sivri olmasın dedim ama yine kıkırdaklarla oynandı suan sivri değil ama daha şekilli bi burun ucu oldu yoksa ucu büyük kalabilirdi..dr bilir işini bence kararı ona bırakmalısın..simdiden geçmiş olsun.

nasıl şekilli peki canım top değil ama dimi? yakıştı mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…