KIZLAR ÇOK ACİLLL DETAYLI ULTRASON ÇEKTİRENLER RANDEVU ALANLAR

mry7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
161
123
kızlarr detaylı ultrason çektirenler en son kaç haftaya kadar oluyor??? benim 27 haftada oluyor çok mu geç???yardım lütfen

ben 18.haftayla 23.haftaya kdr olan dönemde yapılması lazm diye biliyorum ama doktoruna bi danış istersen

Doktorun ne derse onu yap ben 25 te yaptırdım elimde olsa daha geç yaptırrdım çünkü daha net görürsün.. Banada 25 geç dediler ama doktorum 25 te gel daha Net görürsün Görüğünden birşey anlarsın dedi iyikide geç gitmişim doktorunu dinle bence adam niye 27 de çağırsın bi bildiği olmasa

Yahu doktorlar boşuna okuyor valla .. Doktoru dinlemeyip burda geç dediler diye doktorjn bilgilerini elinin tersiyle çöpe atan bir nesil olduk.. Güvenmiyorsan o doktora birdaha gitme bence sürekli doktor değiştirmek iyi değil

ben bu sali yaptircam.tam 20 haftalikken, bana da gec geldi 27. bu gibi durumlarda bir doktorun dedigine bakmak yanlis olur. bazi doktorlarin iyi oldugu konusunda supheliyim. koru korune de inanmamak lazim doktorlara arastirmak sart, sorgulamak sart.

Bende yarın çektireceğim 20 21 oluyor ama mutlaka doktorunun bir bildiği vardır doktoruna güvenmiyorsan o ayrı tabi

ben doğumumu tatile denk geldiği için başka bi şehirde yapcam o yüzden bu gittiğim doktor seçeneğimin olmadığı için gidiyorum 2 doktor var başka yok imkanlar bu..doktorlara güvenmeme değil Allah korusun herhangi bi sorun olsa 25.haftadan sonra müdahale pek olmuyor çünkü o haftadan sonra doğan çocuk uygun imkanlarda yaşıyor..çalıştığım şehir pek imkan tanımıyor araştırıp iyi bi doktor seçme imkanım yok..doğum yapacağım doktorum dediği için en geç 23.haftaya kadar yaptırcam.o doktor şuan benden 1100km uzakta memur olmak seçenek bırakmıyor..

X