Kizlar cok acilll tomografi zarar vermiş mıdır?

osmaniyeligezgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
48
16
3
33
Kizlar esim şehir dışında görevde 30 temmuz son adetim 5 inde yanıma geldi 10 gün izne ve 11 Ağustos da idrarimdan kan geldi acile gittik tomografi çekildi erken daha hamilelik yoktur diye düşündük ama şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim doktora sormayı unuttum heyecandan bugün aklıma takıldı bir sorun olur mu?

Birşey olmamıştır zannetmiyorum bilmeden giren çok var

Kizlar esim şehir dışında görevde 30 temmuz son adetim 5 inde yanıma geldi 10 gün izne ve 11 Ağustos da idrarimdan kan geldi acile gittik tomografi çekildi erken daha hamilelik yoktur diye düşündük ama şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim doktora sormayı unuttum heyecandan bugün aklıma takıldı bir sorun olur mu?
Sorun olmaz benim yengem burun ameliyatı olmuştu gebelikten haberi yoktu şimdi 4 yaşında kızı hiç bir problem olmaz Allah'ın izniyle korkmayın sağlıkla kucağınıza alın ins Allah

Arkadaşım da bilmeden röntgene girmişti. Oğlu 8 yaşında şimdi..

Erken dönemde alinan radyasyon bebege su an tutunmasini engeller yani düşük yaptırır. Öyle bi tehlikeniz yoksa sıkınti olmaz merak etmeyin. Ayrıca radyasyon, ilac, agir sartlarda hamile olduğunu bilmeden bunlara maruz kalip saglikla kucağına alan bir sürü hastam oldu.
Rabbimin emrettiği oluyor. Yiyecek tanesi varsa ne yaparsan yap hicbisey olmuyor, içinizi ferah tutun🙂

Back
X