- 11 Mart 2013
- 33.629
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.977
- 798
- 32
hele donusunu bir dusun onun askerde sana nasil dahda asik olacagini ben dogum gununde asker bir kankisi vardi onunla iletisime gecip askim snei cok sveiyorum diye pasta yaptirdim ilk basta bakisi tuha folmus arkadasi yaptridi sanip:>cok guzel gunlerdi karlar altinda kalmistik burlarda pek kar yagmıyor izmir civarlarindayim bu hormonlar tuhaf seylre ama sevimli duruyo bence simdi askimegleniyo benle su thy reklemi varya gecen hafta seyrede seyerede agladim:))askere gidecegi zaman bu yazilari okurdum kim ne hissetmis neyapmis nasil rahatlarim.naparim.usenmedim askere gidecegi yere kendim goturdum brusaya mudurden izin alip o dugumde o an oldu iste.telefonunu tuvalete gitsen bile birakamicaksin.askin olurda sana ulasamazsa krize girecek belki dusta olacaksin ama donemeyeceksin cok farkli seyler surekli asker haberleri ve kısalma haberleri varmi diye bakacasin haberlere bir haber duydugunda 10 saatin net basinda gecicek acaba kısaliyormu diye.sacma sacma hayaller kuracaksin izin gununde halt yermi acaba da benm haberim olurmu diye ben hatta ne dusunmustum biliyormusun ben olesine giderim supriz olsun diye bana laf aatarmis kavga edermisiz diye bole salak salak seyler kuruyordum.ama o saece snei dusunuyor oluyor.sora sana siirler yaziyor. resmini koyuyorsun cuzdanina.baksin diye. bide bi cizelge olustur ama ilk once haftalik ve aylık daha kısa geciyor sankizaman
bende thy nin reklamına aglıyorum yanlız degilmişim yani:)) çok güzel olacak herşey onun hayali ile yaşıyorum resmen yaaa acemi birliğimiz 27 gün ona mutlu oluyorum şuanda canımm:)) bu çizelge işide güzel fikir ama şafagı hesaplayamadım şafak tablom doğru mu bilmiyorum şuanda izin kullanınca ne olacak filan