kızlar cok doluyum yardım edın

benım moralım bzukken yazı yazmısım neyı nasıl yazdıgımdan zıyade amaca yonel yada yazma yanı konudan sapmak olay cıkartmaktır bu ayrıca elestırıye acıgım ama saygı cercevesınde

şu mübarek ramazanda rabbim seni kurtarmış ya bu ne bununla hayat mı geçer.iyi ki ayrılmışsın canım sakın üzülme..canın bi süre yanar ama karşına yepyeni sana kendini kadın olduğunu hissettiren biri çıktığında tüm herşeyi unutacaksın

canım oyle guzel yazmıssın kı cok saol destegın ıcın :26:

allah razı olsun cok sagol canım ayrıldıktan sonra her kufru yedım hemen yenı bırını bulmusmus benıde sevmemısmıs . cok gururum kırıldı cok

allah razı olsun cok sagol canım ayrıldıktan sonra her kufru yedım hemen yenı bırını bulmusmus benıde sevmemısmıs . cok gururum kırıldı cok

sende sağol canım.bak işte şu an uğruna üzüldüğün adam bu kadar ucuz ve basitmiş.hemen kendini başkasına atacak kadar basit..hiç değer mi böle biri için üzülmeye?en adi söz"hiç sevmedim"demektir.tüm karakterini belli etmiş zaten..düşünsene bununla evlendiğini?hergünün mutsuz üzgün geçerdi..neden çok daha iyileri varken bu adam olsun ki di mi?karşına gerçekten değer veren biri sana kendini önemli hissettiren biri çıktığında bugünü hatırlayıp güleceksin sadece inan

allah razı olsun canım demedıgı laf kalmadı ayrıldıktan sonra sevmemıs benı zaten ben oyleymısım boyleymısım acımıs bana

saol canım pesımde sımdıden 3 kız 4 kız var sana acıdımda yanında kaldım oldu evet cok karaktersızmıs uzulmekte degıl bı boslukta gıbıyım sadece soyledıklerı kulaklarımda ugulduyo saol canım allah hepımızıe hayırlı ınsanlar nasıp etsın ınsallah

Yeter ki o mutlu olsun diye bütün saçmalıklara tamam dersen kendi mutsuzluğundan yakınma bence

Canım bu hayatta kendini vaz geçilmez sanan insanlardan, sevgili, nişanlı, komşu, arkadaş.. bunlardan uzak dur, kendilerini dünyanın merkezi sanırlar, böyle insanlarla biten ilişkilerde ohh be denir, üzülünmez

acınacak bi yönün yok asla tatlım o otursun kendine acısın seni kaybettiği için

allah sızden razı olsun canım var ya ılac gıbısınız suan.kafamda onca celıskı sınırlemı soylendı gercek duygularımıydı şoka gırdım her soyledıgıne ben meze masalarına laıkmısım cok cok agır cok :26:

gercekten aldatsam bısey yapsam derım kızlar bunu yaptım bunu dedı

sevgımden oldu nefesım kesılırdı yanında durdugumda gozlerıne bıle bakamadıgım adam meger acıgıdından yanımdaymıs

Yaaa kız gelmiş derdini anlatıyor. Yok yazımına takılıyorsunuz, yok "al da sus artık.." falanlar.. Yapmayın Allahın aşkına. Kızın zaten morali bozuk sizin takıldgnz konulara bak.
Canım sende aç ellerinş Allah'a şükret, böyle bi adamdan seni kurtardığı için. Onu senin alnına yazmadığı için. Hiiiiç üzülme, inan böylesi daha hayırlı olacaktır inşallah.
Her kadın, kadın olduğunu hissettiren bi erkekle evlenmek ister. Hediyeler sürprizler ister. Değerli oldgnu hssetmek ister. güzel sözleri pohpohlanmayı sever kadın. Sen bi oduna toslamışsın, şimdi yoluna devam etme vakti. Rabbim hayırlısını nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok dogru canım ohh be denmelı yedıgım laflar sok yarattı ıste degerlı yorumun ıcın tskler

Aşkta gelip geçiyo bi yerden sonra hele böyle bir adamsa yaptıklarını düşün düşün soğu ondan.. Dünyanın sonu değil hatta yeni bir hayat başlıyor senin için.. Dostlarını ara gez dolaş rahatça ve şükret kurtulduğuna..

sagol canım hepınıze ayrı ayrı tesekkurler.evet ıster ama ben kım mısım ıste .. alah razı olsun hepımıze hayırlı nasıp versın allah ınsallah
tek taraflı caba zor

ben cırkınmısım kımmısım gereksız gormus acımıs ondan benleymıs ıste evet dusunup dusunup sogucam
onun yakısıklılıgına bnımle baska amaclarla bırlıkte olurlarmıs cok agır sozler.sukredıcem sayenızde ıyıyım bıraz

cok saol canımm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…