buglem24 NoLur Rabbim NoLur:( Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 632 42 18 Bitlis 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rockxx #61 elkremi .!.: saol canım benım destegın ıcın :26: Genişletmek için tıkla... ne demek canım ne zaman istersen burdayım yalnız deilsin
elkremi .!.: saol canım benım destegın ıcın :26: Genişletmek için tıkla... ne demek canım ne zaman istersen burdayım yalnız deilsin
R rockxx Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 1.520 915 163 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rockxx #62 buglem24 .!.: ucuz erkekler ayrıldıktan sonra hep"hiç sevmedim zaten"der..sevmese sevmesin hayran kurbansen onun sevgisine muhtaç deilsin Genişletmek için tıkla... zaten bana deger vermedıgı ıcın bısey yapmamıs bana oylesıneymıs.ne dıyeyım nasıp
buglem24 .!.: ucuz erkekler ayrıldıktan sonra hep"hiç sevmedim zaten"der..sevmese sevmesin hayran kurbansen onun sevgisine muhtaç deilsin Genişletmek için tıkla... zaten bana deger vermedıgı ıcın bısey yapmamıs bana oylesıneymıs.ne dıyeyım nasıp
I inekobasi Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2011 4.209 14.071 408 İstanbul 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rockxx #63 elkremi .!.: zaten bana deger vermedıgı ıcın bısey yapmamıs bana oylesıneymıs.ne dıyeyım nasıp Genişletmek için tıkla... Oylesıne oldugunuz ıcın mı daha sımdıden sızınle dugunde yapılacak eşyaların pazarlıgına girişmiş... özgüven yoksunu karaktersizin tekiymiş, erkenden kurtulduğunuza şükredin bence..
elkremi .!.: zaten bana deger vermedıgı ıcın bısey yapmamıs bana oylesıneymıs.ne dıyeyım nasıp Genişletmek için tıkla... Oylesıne oldugunuz ıcın mı daha sımdıden sızınle dugunde yapılacak eşyaların pazarlıgına girişmiş... özgüven yoksunu karaktersizin tekiymiş, erkenden kurtulduğunuza şükredin bence..
R rockxx Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 1.520 915 163 19 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rockxx #64 merve_k .!.: Oylesıne oldugunuz ıcın mı daha sımdıden sızınle dugunde yapılacak eşyaların pazarlıgına girişmiş... özgüven yoksunu karaktersizin tekiymiş, erkenden kurtulduğunuza şükredin bence.. Genişletmek için tıkla... benı denemek ıcınmıs cnm lafta
merve_k .!.: Oylesıne oldugunuz ıcın mı daha sımdıden sızınle dugunde yapılacak eşyaların pazarlıgına girişmiş... özgüven yoksunu karaktersizin tekiymiş, erkenden kurtulduğunuza şükredin bence.. Genişletmek için tıkla... benı denemek ıcınmıs cnm lafta
K kurklu_maria Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 685 87 38 44 12 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi rockxx #65 bırak allah aşkına , bulsun kendi gibi birini, adam mı yok etrafta