slm kızlar bu konuyla ilgili yazılara baktım ama bulamadım malesef bugun doktor kontrolümüz vardı bu hafta yumurta toplancaktı ama tedaviyi yarıda kesebiliriz dedi doktorum çok fazla yumurta oluşmuş riske girmeye gerek yok dedi çok üzüldüm yaa test yaptı bitane onun sonucuna göre devam edicez veya yarıda kesicez okdadr iğneyi boşunamı vuruldum ben şimdi hem neden yapmıyo anlayamadımda risk nedir dedim yumruta çatlatma iğnesini vurduğumuzda hepsi birden çok fazla gelişir dedi sadece bukadar bişey anlayamdım aranızda böyle bişey yaşayan varmı ne yapmalıyım sizce
canım cok fazla yumurtan oluşmuşsa polıkıstık oversındr cunku bende oyleyım bızlerde malesef bu rısk var sımdı doktorun hem yumurta sayına hem e2 kan tahlılıne hemde uktrason goruntulerıne gore buna karar verıcek cunku yarıda kesmeyıp tedavıye devam ederse buyuk rıskler olusuyor hem hemen panık yapma belkıde gerek bıle kalmıycak doktorlar bunu tum polıkıstık hastalarına önlem ıcın soyluyorlar pekı kac yumurtan oluşmus soyledımı
evetcanım polıkıstık overım bende ilaçları aslında hep düşük dozlarda kullandım ama yine 24'ten fazla yumurta oluşmuş 16 ve 17 mm çaplarındalar kan tahlili yarın belli olcak inşallah kesmeye gerek kalmaz maddi ve maneyi yıkılmak istemiyorum ama yineden hayırlısı tabiki
24 asırı bır sayı degıl tabı kan degerının kac cıkıcana baglı yenı farkettım sende bursadasın senın doktorun kım canım bende daha yenı tup bebek yaptırdım
sehercim jimere gidiyorum ben osman develioğlu. doktorum 5000 falan çıkar dedi buda yüksek bi rakammış o tedaviyi kesmekten yana riske girmeye gerek yok dedii ilk denenememizdede aynı şekilde kullanmıştım ilaçları ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım sen nerde yaptırdın canım tüp bebeğinizi sende bursadanmısın
İlk defa böyle bir şey duyuyorum..Tüp bebek tedavisinde mi oldu bu?:1shok:benneyaptımki
estroidol hormonu canım..
slm arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım çok korkyorum zormu acaba bana bilgi verin ne olur bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?