Kizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verdin miKizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Yurtdısında mı yasıyorsunuz bu test nasıl oluyor bilmşyorm talimatta ne yzıyorKizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Belirti olarak neler varKizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Yok hayir adete 3 gün var , bu da hasas hamilelik testi 6 gün önceden yapilabiliyorKan testi verdin mi
goğus hasasiyeyiBelirti olarak neler var
Evet yurt dishinda, 6 gün öncesini gösterebiliyor, benim adetime 3 gün varYurtdısında mı yasıyorsunuz bu test nasıl oluyor bilmşyorm talimatta ne yzıyor
Kan ile netlestirin benceKizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Hıı anladım silik çizgi pozitif olabilir diyolar ama başka belirti yok muYok hayir adete 3 gün var , bu da hasas hamilelik testi 6 gün önceden yapilabiliyor
Eger + şeklinde pozitif değilse bu test ( instagramdan görmüştüm) hamilesiniz talimatta böyleyse hayırlı olsun cnmEvet yurt dishinda, 6 gün öncesini gösterebiliyor, benim adetime 3 gün varE
Goğus hasasiyeti ve ishtah acilmaHıı anladım silik çizgi pozitif olabilir diyolar ama başka belirti yok mu
Pembe ya da khvrengi bi leke oldh muEvet yurt dishinda, 6 gün öncesini gösterebiliyor, benim adetime 3 gün var
Yok daha olmadi , test bu durumda eshime soylesem mi soylemesem mi bilemedimPembe ya da khvrengi bi leke oldh mu
Bu şekilde pozitifse hayırlı olsun. Kan testiyle netlestirirsiniz.Kizlar saniyeler icinde ikinci cizgi cikti shu an yalnizim eshim calishiyor ve ben be yapicami bilmiyorumEki Görüntüle 3177582
Yerleşme kanaması herkeste olmaz. Eşinize söylemek istiyorsanız söyleyin. Emin olayım diyorsanız kan testinden sonra söyleyin.Yok daha olmadi , test bu durumda eshime soylesem mi soylemesem mi bilemedimEki Görüntüle 3177586