Pozitif duruyor adet iniz gecıktıyse kan yesti verin hayırlısı olsun inşallah
9 gün geçti ilk 10 15 snyde böyle çıktıPozitif duruyor adet iniz gecıktıyse kan yesti verin hayırlısı olsun inşallah
Artımed mi testin markası bazen yalancı pozitif çıkarabiliyor elinizde varsa başka marka ile de deneyin yada hemen kan testi verin9 gün geçti ilk 10 15 snyde böyle çıktı
Benim testim de böyleydi kan sonucum 150 çıkmıştı
Akşama verebilirim ancak isteyimArtımed mi testin markası bazen yalancı pozitif çıkarabiliyor elinizde varsa başka marka ile de deneyin yada hemen kan testi verin
İnşallah canım yaaaBenim testim de böyleydi kan sonucum 150 çıkmıştı
benimki regle iki gün kala böyle çıkmıştı, regl günü kan testim 364 çıkmıştı. hamilesiniz bence, geç döllenme olabilir.
Büyük ihtimalle geç döllenmebenimki regle iki gün kala böyle çıkmıştı, regl günü kan testim 364 çıkmıştı. hamilesiniz bence, geç döllenme olabilir.
3 yıldırVar bence… ne zamandır deniyorsunuz acaba
Vay be. Bana da umut oldu. Tedavisiz mi oldu bu ay acaba. Benim de 15 aydır olmuyor3 yıldır
3 yıl canmVar bence… ne zamandır deniyorsunuz acaba
Tedavisiz oldu hemde hiç beklemediğim anda yani asla olmaz dediğim anda olduVay be. Bana da umut oldu. Tedavisiz mi oldu bu ay acaba. Benim de 15 aydır olmuyor
Bende 2 yıldır deniyoruz 2 kere klomen 1 çatlatma kullandım ama olmadı bu ay kan testi felan vercem işte aşılama için bakalım ne olcak süreç nasıl ilerleyecekVay be. Bana da umut oldu. Tedavisiz mi oldu bu ay acaba. Benim de 15 aydır olmuyor
Rabbım kucağını boş bırakmasın tez zamanda alırsın inşallah mutlu haberiBende 2 yıldır deniyoruz 2 kere klomen 1 çatlatma kullandım ama olmadı bu ay kan testi felan vercem işte aşılama için bakalım ne olcak süreç nasıl ilerleyecek
Çooooook sevindim çok hem de. Mucizene kavuşursun sağlıcakla inşallah canımTedavisiz oldu hemde hiç beklemediğim anda yani asla olmaz dediğim anda oldu
Ben 2 yıl dolmadan tüp bebek deneyeceğim sabrım kalmadı malesefBende 2 yıldır deniyoruz 2 kere klomen 1 çatlatma kullandım ama olmadı bu ay kan testi felan vercem işte aşılama için bakalım ne olcak süreç nasıl ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?