Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olmasını istşyorum yoksa ağustosa kadar uzayacak bu süreç de bizi çok yıpratacak diye korkuyorum
farklı şehirlerdeyiz kışın git gel düğüncüler falan sıkıntı olur yollar kötü olur falan diyolar iştebide yazın misafir ağırlaması kolay olur kışın nerde yatıracaz misafirleri falan durumları işte :18:
Elbette sizin kararınız önemli ama bana kalsa nişanlının işi bir kesinleşsin ondan sonra yapın planınızı derim ben...
Çünkü çok aceleye gelmiş olacak bence belki bazı şeyler içinde kalacak..
aynı şey benimde başımdan geçti
seni çok iyi anlıyorum, senin gibi olmamak için ben temmuzda sınavdan sonra nişanlımla konuştum
sınav zordu zannetmeki 85-90 alıp ağustosta atancam dedim, yok öyle birşey dedim.
eğer düğünü seneye bırakıp baharda yaparsak sınava hazırlanamicam
sınavdan sonraya kalırsa yine sınavın sonucunu bekliycez aynı belirsiz süreci yaşicaz
3. yılımızı da ayrı şehirlerde geçirmek istemiyorum dedim.
çünkü senin gibi ayrı şehirlerdeyiz.
ama hiç olmazsa şimdiden düğün kararı alırsak ancak hazırlanırız
ha olurda atanırsam evliliğimizin ilk yılında ayrı kalmayı da göze alcaz dedim.
kabul etti her dediğimi, çünkü o da istiyordu ama çok belirsiz bir çıkmazdaydık
malesef bu sınavlar böyle hayatımızı esir ediyorlar.
netice farklı olmadı canım atanamadım.
23 gün sonra düğünüm var
kasım da kış değil ayrıca sonbahar :))
hem daha sakin oluyor, daha kolay hallediyorsun herşeyi
ha biraz paraya bakıyor herşeyin hemencecik olması için.
bu konuda sıkıntı yoksa kolay zaten.
ailesine gelince evet haklılar (geçen yıl nişanda da aynı şeyi demiştim nişanlım, kış günü nasıl gidip gelsin insanlar diye oysaki işimiz rast gittik istediğim tarihte nişanlandık, 10 saatlik yoldan da gittiler geldiler)
düğün için sen bir kayınvalidenin ağzını ara durumu anlat bence.
çünkü benim nişanlım yalnız yaşadığı için ev düzenini her anne ister tabiki
bizim düğün kararımıza da çok sevindiler, bu yıl beklemiyorlardı çünkü.
o yüzden nişanlına tatlı dille olacakları anlat, ister sen konuş annenle istersen ben konuşayım bakalım onlar ne diyecek ona göre bizde şekil alırız de.
ha çocuğun sınavı geçmeden de sakın hazırlıklara girişme, bırak o ders çalışsın.
seneye baharda evlenirsen de mart ve kasım arasında hiç fark yok, yine soğuk yine soğuk belkide karlı olacak.
nisan da yapman lazım. o tarihe kadar da ders çalışırsın, düğünden sonra da çalışırsın evet bir ay çok bocalarsın
ama öncesi ve sonrasında sıkı çalışmayla aradaki boşluğu kapatrsın belki.
o yüzden yorma kendini herşey olacağına varıyor zaten.
umarım herşey gönlünce olur.
ayy çok teşkkür ederim ne güzel de açık açık yazmışsın yaa çok sağol
nişanlımın şuan işi olsaydı zaten benim atanmamı beklemeden de olurdu düğün ama işte onun atanmasını beklemek zorundayım.
mecburen de şimdililk birşe diyip kafasına takmasını istemiyorum .. ama nişanlımda bi an önce kavuşmak istiyo zaten
işte ailesi ne diyecek offf ya biz istiyorsak olsun işte ama yani dimi yaa :44::44:
onun atanma durumu da işte sınavdan sonra sonuçlara bakınca belli olur . şimdilik hep denemelerde 90-94 arası puan alıyo. yani umutluyum ondan ama bakalım artık hayırlısı
hangi ile atandığı da kasımda belli olacak işte bende tüm hazırlıkları yapalım hangi il olcağı belli olunca da evi tutar eşyaları yerleştiriveriz diyorum ama bakalım nasıl olacak :44::44::44::44: