kızlar çok kararsızım

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
doğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.

zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
ineternette dolaşırken bişeye denk geldim.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?

üşenmedim resimlerini de atıyorum bı fikir verirseniz sevinirim.

onaVno
onaVno.jpg

bende çok beğendim ama erkek işte beğenir mi saçma mı gelir ona acaba diye düşünüyorum daha evlenememize bir sene var şimdiden ne almış acaba der mi :KK51:
bana demez de ay ne bileyim yaa :KK43:

Olur olur, niye olmazmış ki..
Her zaman marka kıyafetler, pahalı saatler vs alınacak hali yok ya..
Bence en güzelini yapmışsınız, mesela bunların yanında duş için , kocaman kutuda lif takımları alın, erkeklere özel duş jeli bakım ürünleri vs alın ..
Tuttuğu takımın ,bornoz takımını vs de alıp koyabilirsiniz mesela..

aslında evimiz için ama doğum günü ya bende onu düşünüyorum kişisel bişey mi alsam dedim bilemedim :mad:
kişisel birşey olabilir yada el emegi bilemedim ki
yani ev dekorasyonu erkek için pek bişey ifade etmiyor gibi en azından benim odun için öyle:)
bunun yerine bi akvaryum canlı balıklar daha çok hoşuna giderdi:KK51:

Olur olur, niye olmazmış ki..
Her zaman marka kıyafetler, pahalı saatler vs alınacak hali yok ya..
Bence en güzelini yapmışsınız, mesela bunların yanında duş için , kocaman kutuda lif takımları alın, erkeklere özel duş jeli bakım ürünleri vs alın ..
Tuttuğu takımın ,bornoz takımını vs de alıp koyabilirsiniz mesela..
evet bunu düşünmemiştim iyi fikirr :) ikimize de mavi bornoz alayım :D

kişisel birşey olabilir yada el emegi bilemedim ki
yani ev dekorasyonu erkek için pek bişey ifade etmiyor gibi en azından benim odun için öyle:)
bunun yerine bi akvaryum canlı balıklar daha çok hoşuna giderdi:KK51:
işte en büyük isteklerinden biri eve kocaman akvaryum koymak var zaten balıkları bende o yüzden böyle şeyler tercih ettim :)

işte en büyük isteklerinden biri eve kocaman akvaryum koymak var zaten balıkları bende o yüzden böyle şeyler tercih ettim :)
İstanbuldaysanız eğer büyük akvaryumları ziyaret edebilirsiniz ogün yada yunus gösterisi olabilir:)
balık şeklinde pasta küçük bi hediye yeterde artar bile:KK52:

Ya valla küçükken yılbaşı çekilişlerinde gelmemesini istediğim iki şey vardı.
Biri cerceve digeri kupa.
Ikisi de bana gore çok kötü hediyeler :41:

Bence güzel fikir. Sonuçta nişanlınızın sevdiği şeyleri düşünerek hediye alıyorsunuz. Biraz da kendinizce süslediniz mi tamamdır :)

bende çok beğendim ama erkek işte beğenir mi saçma mı gelir ona acaba diye düşünüyorum daha evlenememize bir sene var şimdiden ne almış acaba der mi :KK51:
bana demez de ay ne bileyim yaa :KK43:

Demez bence yaa.
Hem bizim daha nişan yok ortada dondurma kaşığı almıştık beraber evlenince kullanırız diye.
Sevgilim bebiş patiği almıştı :KK28:

bence olmaz.. dogum gununde ona ozel bi hediye olmali guzel bi gomlek kazak ayakkabi alabilirsin yada yoksa tras takimi evlendiginizde de kullanir :) bence bunlar daha makbule gecer hosuna da gider diye dusunuyorum

doğum günü var nişanlımın süpriz yapıp onu şehir dışına götürecektim vazgeçtim şimdi hediye alcam çok kararsızım.

zippo alacaktım sonra burdan bi arkadaşım evinde eksik olan bi mutfak eşyası al ikiniz içinde hediye hemde bi eksiğinin gidermiş olursun dedi.
balık desenli mumluk çerveve falan vardı nişanlımda balık hastası diyorum onlardan 4-5tane alsam evimizin bi köşesine koyarız nasıl olur erkek ya sonuçta belki benim kadar hoşuna gitmeyebilir bu fikir siz ne dersiniz basit mi kaçar?

onaVno
onaVno.jpg
Ben olsam bunları almam canım elektronik cerceve alırım

onaVno
onaVno.jpg

daha erkeksi bi hediye neden tercih etmediniz?
yani erkekler çok kadınsı zevlerden anlamıyolar..
bunları bana alsanız bayılırım, ama erkek olsam bunlar yerine daha havalı "nişanlımın hediyesi diye gerineceği" bi aksesuar alırdım mesela...
malum erkeklerin çoğunun işi gücü hava cıva..

:KK51: bi yorum al bi yorum alma iyice kafam karıştı..

bornoz takımı da düşünmeye başladım tras takımı da olabilirmiş :KK58:

daha erkeksi bi hediye neden tercih etmediniz?
yani erkekler çok kadınsı zevlerden anlamıyolar..
bunları bana alsanız bayılırım, ama erkek olsam bunlar yerine daha havalı "nişanlımın hediyesi diye gerineceği" bi aksesuar alırdım mesela...
malum erkeklerin çoğunun işi gücü hava cıva..
zippo nasıl olur?

Back
X