meraba kızlar kafam öyle çok karışıkki bu kez ne yapacağımı bilemiyorum daha doğrusu ne istediğimi benim 4 yıllık bi ilişkim zorluk ve mücadeleyle dolu 1 haftadırda çok fena bozuşmuştuk yeni barıştık aslında beni sevdiğini düşünüyorum ama ben sanırım onla yapamam artık içimde çok şey kopmuş hep şüpe hep şüpe delirmek üsereyim hep birşeylerin geçmesini beklemek hep mutluluk bekleyişi elimizde olmayan şeyler bunları çoğu ama allahı var aşkım bugüne kadar ne geçicek dediyse geçti sözlerinde durdu ben onu çok bunalttım şimdi bunaltmamaya çalışıyorum başarıyorumda ona inanıyorum ama çok mutsuzm şimdi acaba tükendik artık deyip bitirsemmi diorum ama bunu yapabilmem için önce kendime bi yol çizmeliym yoksa 2 gün sonra ararım kararlı olmalıym aslında onsuz yapamam ben ama yapmalıym artık diorum çünkü bekleyişler beni çok yordu mutluluk hakkım benim şimdi bekyecek gücüm yok dayanamyıp çenemi bi açarsam kötü kavga ederiz u olsun istemiyorum çünkü güsel bitsin dedim hep bi gün biterse onu çok seviyorum resmen tapıyorum ama ne yapacam bilemiyorum yardımcı olun 2 gün önce ya biterse korkusuyla deliriyodum şimdi ne dio bu kız die gülmeyin bana çok kızlar çok karışığım mutsuzm ama onu çok seviyorum
YÜREĞİM Mİ ? MANTIĞIM MI ?
YÜREĞİM Mİ ? MANTIĞIM MI ?