- 4 Şubat 2022
- 3.898
- 9.195
- 108
- Konu Sahibi Ogretmn3838
Evet işte kesinlikle haklısınız, saçmalamış o şekilde söylememeliydi. Görüşmeyin bence. En azından uzun bir süre.Yani yeri gelir iyisini de alırım. Bu onu değil beni ilgilendirir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte kesinlikle haklısınız, saçmalamış o şekilde söylememeliydi. Görüşmeyin bence. En azından uzun bir süre.Yani yeri gelir iyisini de alırım. Bu onu değil beni ilgilendirir.
Öyle yapacağım.Bir de bütün buluşmalarımıza geç kalıyor .Evet işte kesinlikle haklısınız, saçmalamış o şekilde söylememeliydi. Görüşmeyin bence. En azından uzun bir süre.
Sumak illa atandı diye orijinal kullanmak zorunda değil ki muadil çok güzel kokan parfümlerde var yani hatta bizim öğretmenimiz bile kullanıyorFark etmez ki :) atanmış bir öğretmen olarak kendinize bunu layık görmenizi eleştirmiş yılların yakınlığıyla ama patavatsız saygısız şekilde batırmış.
Ablanız da haklı demek ki, onu alttan alma inceliğinizi anlamayıp kabalık yapmaktan çekinmiyor. Mesafe koyun gitsin.Öyle yapacağım.Bir de bütün buluşmalarımıza geç kalıyor .
Yani bir de bu onu ilgilendirmez.Beni ilgilendirir .Kendisi mezun olsun.Çalışsın öyle alsın iyisini .Sumak illa atandı diye orijinal kullanmak zorunda değil ki muadil çok güzel kokan parfümlerde var yani hatta bizim öğretmenimiz bile kullanıyor![]()
Aynen öyle kimsenin haddi değil abi ya isteyen istediğini kullanır bu kimseye dert değil kiYani bir de bu onu ilgilendirmez.Beni ilgilendirir .Kendisi mezun olsun.Çalışsın öyle alsın iyisini .
Orijinal adımı özlemişim ya manyak falcılar durup durup saldırmasın diye değiştirmiştimSumak illa atandı diye orijinal kullanmak zorunda değil ki muadil çok güzel kokan parfümlerde var yani hatta bizim öğretmenimiz bile kullanıyor![]()
Senin derdin de falcılar mıOrijinal adımı özlemişim ya manyak falcılar durup durup saldırmasın diye değiştirmiştim
Bence de kesinlikle öyle ama arkadaşı yalıştırmamış ama iğrenç bir şekilde ifade etmiş, bu kabul edilemez.
iste acik parfum ya bargello bazi insanlar cok karsilarYok benim ki öyle değil .Bargello alıyorum ve memnunum .
+1iste acik parfum ya bargello bazi insanlar cok karsilar
ama kırılacak birsey yok
herkes ayni hassasiyete sahip olacak diye birsey yok.
sen onun önemli buldugun seyleri onemli bulacaksin diye bir kaide yok. sen onun onemli bulduğu seylere butce ayiracaksin diye birsey yok
kendi fikridir hiiic seni baglamasin.
bu senin hayatin o da karar mercii degil .
beni de elestiren insanlar oluyor. bir gram bile umrumda degil yani kimsenin hayat görüşüne uygun yasamak zorunda degilim
Onların derdi benim nedense, fal başlığında inanılmaz şekilde saldırıyorlardı yakın zamandaSenin derdin de falcılar mı![]()
Öğrenciyken ben de kullanıyordum ne var. Wish of loveKendisi de Avon kullanıyordur kesin![]()
Bargellonun kalıcılığı iyi değil yaYok benim ki öyle değil .Bargello alıyorum ve memnunum .
Tamam kendine orijinal alsın .iste acik parfum ya bargello bazi insanlar cok karsilar
ama kırılacak birsey yok
herkes ayni hassasiyete sahip olacak diye birsey yok.
sen onun önemli buldugun seyleri onemli bulacaksin diye bir kaide yok. sen onun onemli bulduğu seylere butce ayiracaksin diye birsey yok
kendi fikridir hiiic seni baglamasin.
bu senin hayatin o da karar mercii degil .
beni de elestiren insanlar oluyor. bir gram bile umrumda degil yani kimsenin hayat görüşüne uygun yasamak zorunda degilim
Avona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumdaÖğrenciyken ben de kullanıyordum ne var. Wish of love![]()
Şaka maka gerçekten çok güzel kokuları vardı. Dur ben bi katalog incelemesi yapayımAvona salladım ama konu sahibi bargello kullanıyormuş. Avonun bazı parfümleri gerçekten çok güzel halen kokuları burnumdahadi sen kullanmışsın ben katolog satıcılığı yapıyordum
beterin beteri.
Senin gibi orijinal alıp 48 ay taksitini mi ödeyim fakir deseydiniz siz de keşkeKızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .
Ablanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum.Tespitleri doğruKızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
KENDİSİ ORJİNALİNİ ALSIN .
Cidden öyle yapıyor bu aradaSenin gibi orijinal alıp 48 ay taksitini mi ödeyim fakir deseydiniz siz de keşkeArkadaşınız biraz hadsiz görünüşe göre, mesafe koyun.