• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kırıldım…Haklı mıyım ?

“Asıl varoşluk marka takıntısı yapmak bence” deseydin

Buluşmalara bu kadar geç gelen insanlarla bir daha görüşmüyorum bir insana yapılacak en büyük saygısızlıklardan biri o kişinin zamanını hiçe saymaktır

İstediğinizi istediğiniz şekilde alırsınız ister orginal istersen muadili ki ben bazen orginallerins çok para vermek istemiyorum bazen muadilini alıyorum bu bizi varoş etmiyor herkeste bi marka takıntısı bi pahalı yaşamanın kendilerini kaliteli göstereceğini sanması halbuki gerçek olan kendini bilerek yaşamak bence muhatap olmayın beğenmiyorsa sizi yanınızda ne işi var ablanız hissediyor bence doğru hissediyor onada kulak verin

Bu insanların parfümle derdi ne hiç anlamam. Bu kafadaki insan orijinal parfüm sıksa da varoş kokar (varoştan kastı neyse). Ayrıca bazen paran olur ama sıkılacağını düşünerek veya daha başka bir ton sebeple daha uygun fiyatlı parfüm alınabilir. Parfüme bi takıklık var ama. Level atlamanın ilk basamağı veya en büyük kriteri olarak görüyor olabilirler.

Kızlar selamlar .Benim 14 yıllık liseden yakın arkadaşım var. O Ankara’da hukuk okuyor.Şükür ben de yeni atandım . Son buluştuğumuzda ben ( kendime )parfüm alacaktım .Genelde muadil alıyorum bilindik bir markadan .Arkadasım direkt ayy çok varoş dedi .Çok kırıldım .Yani altı üstü bir parfüm.Ve ben öyle almayı uygun gördüm .Sizce tavrım nasıl olmalı ? Ablam arkadaşıma hiç güvenmiyor .Bir sinsilik seziyorum diyor .Sinsilik konusu da şöyle;Ben yüksek lisansa başladığımda bana şey demişti ;Herkes bir yerlere başladı .Ben hâlâ okumaya tekrardan 3. Kez başladım demişti .Bir de hep benimle olan buluşmalara 2 saat geç kalır .Gerekçesi de hep aynıdır .Annem yemek yemeden çıkamazsın dedi .Ablamda onun bana saygı duymadığını ve beni samimi arkadaş olarak görmediğini söylüyor .PARASI VARSA
KENDİSİ ORJİNALİNİ ALSIN .
Alindiysaniz o an deseydiniz. İçinizde tutup biriktirmek de sinsilik o zaman.
Ayrıca sizi iki saat bekleten biriyle birdaha buluşmayın.

Arkadasin tam bir nezaketsiz ve görgüsüz.
Uslup benim icin asiri önemli, bu tarz kücümseyerek kinusuyorsa arkadaslik dostluk bumu? Ablan hakli kesinlikle

Ya geçendeki şu çakma parfüm tartışmasından sonra sonradan görmeler insanın değerini parfümün pahasına indirgediler. Burnum iyi koku alır, internette çok övülen bir muadili baktım geçende, kalıcı olsun diye hoş bulamadığım koku eklemişler ama kendim almazsam almam. Başkasının ne sıktığı sevgilim falan değilse çok da umrumda değil. Kokuyu beğenmiyorsa size orijinal de hediye alabilirdi yılbaşında. Çantaya parfüme vb. Etikete bakan kadınlar bana görgüsüz geliyor. Ve maalesef kadınlar arasında bu çok yaygın. Arabasına göre arkadaşına değer veren erkek gibi.

Back
X