Kızlar Çok Korkuyorum 1 Ay Nasıl Geçecek :(

redjohn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
41
1
16
İzmir
kızlar malum lys sınavına girdim. Tercih işlemleri başladı. En başından beri hukuk fakültesi istiyordum ben. tm-2 sıralamamda 14 bininciyim. İstediğim üniversite geçen sene 19.600le kapatmış. Tam burslusunu yazacağım ve toplam 17 kişi alıyor tam burslu olarak. Ondan önceki sene de 16 binle kapatmış. Şimdi ya benden önce 17 kişi yazar da giremezsem? Sonuçta gitgide başarı sıralaması düşmüş ama düşündükçe çok korkuyorum kızlar ya. 16 kişicik. Ya giremezsem :(:18::2::43:

İstediğin üniversiteye giremezsen, başka üniversitede hukuk okumayı düşünmüyor musun?:26:

İstediğin üniversiteye giremezsen, başka üniversitede hukuk okumayı düşünmüyor musun?:26:
canım sadece 4 tane hukuk yazacağım zaten, ondan sonra uluslarası ilişkiler falan. bu hukukun sonuncusu. ya ona giremezsem diye korkuyorum. çünkü garanti gözüyle bakıyor herkes ben de dahil. ya gelmezse diye. gitgide düşmüş başarı sıralaması, bu güzel bi şey ama korkuyorum yine de.

senin ya da bizim bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef.
ama sen kendine böyle yaparak yazık ediyorsun. düşünmeyi bırak, rahatlamaya çalış. kaderinde varsa nasibinse zaten olur.

Fazla düşünme canım bu işler biraz da nasip işi.
Ben de bu sene sınava girdim. Yerleşme ihtimalin yüksek gibi görünüyor.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

bu sıralamanla büyük ihtimal girersin canım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum, çok kafaya takma :34:

canım kendini üzmen bu durumda bir şe yaramazki
kısmettir bu işlr birazcık Allah yardımcın olsun ve en önemlisi hakkında hayırlısı ne ise o olsun

bende aynen senın gıbıyım hemsırelık yazdım ve sadece 2 tercıh yaptım gelmez dıye cok ama cok korkuyorum hakkımızda hayırlıısı keske bıraz serın kanlı olabılsek ama olmuyor

sıralaman yeter bence istediğin üni.ye
19binden 14 bini alamayacak kadar yükselmez birden. yani imkansız bence.
rahat rahat girersin hiç şüphen olmasın o kadar büyük bi sıralama oynamaz gibi geliyor bana.
hayırlı olsun şimdiden.:16:

senin yine iyi gelme ihtimali çok yüksek de :26: benim sıralamam 59601 ve 59800le almış istediğim bölüm korkuyorum :25:

Hakkınızda ne hayırlısıysa o gelsin bunun için dua edin.. Sonuç ne olursa olsun da üzülmeyin... Umarım gönlünüzdeki yer olur..

İçin rahat etmiyorsa 1 seçeneği çıkarıp 5. sıraya olması garanti olan bir devlet üniversitesinin hukuk fakültesini yazabilirsin.

Kontenjanları daha fazla. :34:

Son düzenleme:
Back
X