• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok korkuyorum.Transferin 8.günü ve kahvemsi kanama

Nevra73 canım çok geçmiş olsun.rabbim herşeyin hayırlısını versin.inş.hayırlısıyla sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın,allahım hepimize de nasip etsin inş.bende size birz kendimden bahsedim;ben 4 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım.çok tatlı bir bebeişim oldu sonrasında canım kızım,birtanemdi o benim.ama genetik bir hastalık sebebiyle 2 yaşında vefat etti kuzum.yani 8 aydır bebeğimsizim.eminim hepimizin acısı çok büyük.bebeklerimize kavuşamıyoruz.bende şimdi tüp bebek yöntemiyle hastalıklı emriyoları ayrıştırma yaptırarak sağlıklı emriyo elde etmeye çalışıyorum.bu 3.denemem.ama 2.transferim çünkü bizde sağlıklı emriyo bulamıyoruz.uzattım biliyorum ama sizlerle paylaşmak istedim.5 gün sonra test günüm.allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebeişler nasip etsin.

allah rahmet eylesin bebişine canım allah sabır versin başın sağolsun inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla :Saruboceq:

umut ediyorum inşallah allahım lütfen ikimizde 11. de güzel sonuç alalım lütfennnnnnn
canım sağol hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir sende :Saruboceq:

nevra canım gerçekten çok üzüldüm. aynı durumu 2 kere yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ama insanoğlu acılarını eninde sonunda unutup yepyeni umutlara yelken açabiliyor bizim en önemli özelliğimizde bu olsa gerek. Umudunu sakın kaybetme ve yine yeniden dene. Allahım inş. o mutlu günü hepimize yaşatsın
canım evet birsüre sonra unutup yenisine bakacağım galiba ....
umudumu yitirmemeye çalışıyorum...Allah inşallah hepimize bu güzellikleri yaşatsın...

Kızlar selam şimdi 12.gün sonucum da geldi.Maalesef negatif... Daha yaşayacağım varmış demek ki...Nasip değilmiş...Çok üzgünüm ama yapacak hiç birşey yok....
Hepinize destekleri için çok teşekkür ediyorum.Kimsem yokken siz varsınız kime anlatacağımı bilemediğim herşeyimde ......Sağolun.Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah...

Kızlar selam şimdi 12.gün sonucum da geldi.Maalesef negatif... Daha yaşayacağım varmış demek ki...Nasip değilmiş...Çok üzgünüm ama yapacak hiç birşey yok....
Hepinize destekleri için çok teşekkür ediyorum.Kimsem yokken siz varsınız kime anlatacağımı bilemediğim herşeyimde ......Sağolun.Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum tıkandım resmen Herşeyden önce sen lazımsın hayata daha oncede demiştim Allah herşeyin hayırlısını versin demekki henüz zamanı değilmiş birazcık daha zamanın varmş diğer seferde olucak inşallah yılmak pes etmek yok bak bahar geliyor bu güzel baharın tadını çıkar kısa sürede toplamaya calış kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin canım :teselli: :teselli:

canım ne diyeceğimi bilemiyorum tıkandım resmen Herşeyden önce sen lazımsın hayata daha oncede demiştim Allah herşeyin hayırlısını versin demekki henüz zamanı değilmiş birazcık daha zamanın varmş diğer seferde olucak inşallah yılmak pes etmek yok bak bahar geliyor bu güzel baharın tadını çıkar kısa sürede toplamaya calış kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin canım :teselli: :teselli:
canım sağolasın iyi dileklerin için...a.s.
inşallah iyi olacağım .......Dediğin gibi Allah sağlık versin...Sen nasılsın dikkat et:nazar: kendine?

canım geçmiş olsun.pes etmemelisin bence.bak ben 6.transferimde gebe kaldım.daha önce 5 kez hatta asılamayıda sayarsak 6.kez bende aynı hüznü yasadım.ama pes etmedim.insallah sen birsonraki denemende hemen gebe kalırsın .durmak yok yola devam arkadasım.:1hug:

canım geçmiş olsun.pes etmemelisin bence.bak ben 6.transferimde gebe kaldım.daha önce 5 kez hatta asılamayıda sayarsak 6.kez bende aynı hüznü yasadım.ama pes etmedim.insallah sen birsonraki denemende hemen gebe kalırsın .durmak yok yola devam arkadasım.:1hug:
orbiss canım umut oldun bana çook sağol.Yok pes etmeyeceğim.Sadece birkaç gün daha hüzünlü olacağım kesin ama dr.a ara vermek istemediğimi söyledim bile...
hayırlısı artık

canım geçmiş olsun seni iyi anlıyorum bende yaşadım aynı duyguyu 2. denemeye başladım sende devam et pes etme inan unutuluyo sanki denemeye yeni başlamış gibisin tabiki korkuların oluyo şimdi yanlışlarımı buluyorum 1. denememde trasverden sonra iyi beslenmemiştim burda okuduğum kadarıyla puroteyin ağırlıklı beslenmek gerekirmiş birde ananas yemek gerekirmiş bebişlerin tutunmasını sağlıyomuş bende bunları yapıcam sanada fikir olsun.gerçi herşey allahtan yeterki ol desin.canım pes etme allahtan umut kesilmez.inşallah burda hamile haberinide alırız

orbiss canım umut oldun bana çook sağol.Yok pes etmeyeceğim.Sadece birkaç gün daha hüzünlü olacağım kesin ama dr.a ara vermek istemediğimi söyledim bile...
hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun ama asla pes etme tüpbebekten sonra kendiliğinden hamile kalan okadar insan varki sen normal yollada çalışmalara devam et inşallah güzel haberlerini alırız canım

canım çok geçmiş olsun güzelim çok zor bi durum allah bidaha yaşatmasın çok üzüldüm canım ama tekdiri ilahi böylymiş demekki vaktin gelmemiş daha rabbimin vardır bildiği canım üzülüyorsundur muhakkak ama çokta hırpalama kendini kolay değil ama yeni tedavin için bian önce kendini toplaman lazım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız bitanem çok çok geçmişler olsun tekrar

canım geçmiş olsun seni iyi anlıyorum bende yaşadım aynı duyguyu 2. denemeye başladım sende devam et pes etme inan unutuluyo sanki denemeye yeni başlamış gibisin tabiki korkuların oluyo şimdi yanlışlarımı buluyorum 1. denememde trasverden sonra iyi beslenmemiştim burda okuduğum kadarıyla puroteyin ağırlıklı beslenmek gerekirmiş birde ananas yemek gerekirmiş bebişlerin tutunmasını sağlıyomuş bende bunları yapıcam sanada fikir olsun.gerçi herşey allahtan yeterki ol desin.canım pes etme allahtan umut kesilmez.inşallah burda hamile haberinide alırız
balance 88 canım sağol... inşallah hep beraber hamiş olacağız...sen ne aşamadasın şu an?

canım hayırlısı olsun ama asla pes etme tüpbebekten sonra kendiliğinden hamile kalan okadar insan varki sen normal yollada çalışmalara devam et inşallah güzel haberlerini alırız canım
yok canım ben ara vermiyecem inşallah..adet olim kontrole gidecem herşey müsaitse dondurulmuşlarla demeye devam

canım çok geçmiş olsun güzelim çok zor bi durum allah bidaha yaşatmasın çok üzüldüm canım ama tekdiri ilahi böylymiş demekki vaktin gelmemiş daha rabbimin vardır bildiği canım üzülüyorsundur muhakkak ama çokta hırpalama kendini kolay değil ama yeni tedavin için bian önce kendini toplaman lazım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız bitanem çok çok geçmişler olsun tekrar

sersev79 canım çok sağol iyi dileklerin için.Bende öyle dedim vakti değilmiş demek ki...İnşallah iyi olacak ben toparlanma sürecindeyim ama dr.la konuştum bile.adet olmayı bekliyorum bakalım sonra gidecem tekrar....

arkadaşların mesajlarına bakıyorum da yıllargecmiş bende mıcroenjeksıyon yaptırdım ve 8. ve bugun dokuzuncu gunum kahve rengı lekelenmem var ve dogal olarak okadar uzgunumki acaba eskı mesajlarda gebe kalmak ıcın denemeler yapan arkadaslar ne oldu kalabıldılermı ? 8 ve 9 gunde lekelenme olupta saglıklı bebeklere sahıp olanlar oldumu????

Nevra geçmiş olsun gerçekten seni anlayabiliyoruz.benimde 9. gün lekelenme başladı 11. gün kanamaya dönüşmüştü.umarım bir sonraki tedavilerimiz pozitif olr senin kaçıncı denemendi?

orbiss tebrik ederim hayırlı olsun senin sorun neydi ve nerde sonuç aldın biraz bilgi verirmisin bende 4 kez denedimde:14:

Back
X