Kızlar çok korkuyorum

maviay235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
16
1
1
19
Erkek arkadaşımla sadece ilk başta korunmasız 2 3 sn lik bi ilişki oldu sonrasında prezervatif hep takılıydı. Bi ara dalgınlıkla ters takmaya çalışıp düzüni çevirdik, hep de kontrol ettim uçundan taşan sovo var mı diye. Ama reglimin gecikmesinin 3. Günü ve çok korkuyorum. Karnım ağrıyor ama hala regl olnadım. Her sabah bir ümitle uyanıyorum ama eğer hamileysem ikimizin de hayatını mahvetmiş olurum. Hem bunun stresi hem de ailevi sorunların stresi var

İkinizin de hayatını mahvetmiş olmuyorsun. Tek başına alınabilecek bir sorumluluk değil çünkü.. hamile olduğunu düşünmüyorum bir test yap kafan rahatlasın muhtemelen stresten adet olmuyorsun.

Yoksa aynı konuyu açmak istemem gerçekten paylaşabileceğim kimse yok sizlerle paylaşıyorum
Dünden beri 4. konunuz, endişenizi stresinizi anlıyorum ama bir tane konu açmanız üyelerin görüp okuması ve yorumlaması için yeterli, defalarca konu açmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…